Flexibele bijbaan als verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Den Haag - Ypenburg
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop
Kom jij ons team in Den Haag Ypenburg  versterken? Nadat jij zorgvuldig bent ingewerkt door jouw collega’s, ga jij zelfstandig aan het werk achter de balie, jij luistert goed naar de vraag van de klant zodat jij een passend verhuur advies geeft. Vanwege ons grote verhuur assortiment kan dit adviseer jij de ene keer over een boormachine en de andere keer over machines op het gebied van grondverzet of over een schaarhoogwerker. Vanwege jouw affiniteit met techniek vind jij het leuk om kennis op te doen over ons materieel.

 

Naast het adviseren van onze klanten, verricht jij ook diverse administrative taken omtrent de verhuur. Als een klant de verhuurde machine terugbrengt controleer jij of alles in orde is en maak jij deze klaar om weer verhuurd te worden. Indien nodig laat jij een notitie/instructie achter voor de collega's zodat zij de maandag met de taken verder kunnen gaan,  dan sluit je samen de vestiging in Den Haag Ypenburg. 12:30 uur: en je weekend kan beginnen… Klinkt als jouw bijbaan toch?

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Het oranje team in Den Haag Ypenburg bestaat uit enthousiaste collega’s die graag met je willen samenwerken.

 

Het oranje team en jij

Goed met mensen om kunnen gaan. Echt willen helpen. Misschien heb je in de horeca of retail gewerkt of interesse in techniek? Dat maakt je geschikt voor deze flexibele baan als verkoper op locatie  Den Haag Ypenburg. Daarnaast:

 • Je bent op zaterdagochtend van 8.00 uur tot 13.30 uur en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Je wilt in de vakanties extra werken;
 • Ben je in de vakanties een dag extra beschikbaar;
 • Heb je een rijbewijs B (geen pré).

 

Je krijgt een heleBoels

Tijdens je inwerkperiode leer je onze producten en ons administratieve systeem perfect kennen. Ook volg je tussendoor trainingen: is vorkheftruck rijden iets voor jou? Verder mag je als verkoper verwachten:

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Den Haag Ypenburg;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze slexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Den Haag Ypenburg een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Reinartz en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11388109. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via