Student

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Rotterdam - Noord
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Als Student bij Boels in Rotterdam Noord heb je een “hands on- mentaliteit’ en ga je aan de slag met verschillende werkzaamheden. Je staat achter de balie waar je onze klanten te woord staat en hen het beste verhuur advies geeft. Je stelt verhuurcontracten op en houd de uitgifte en inname van onze machines bij in het systeem.

Naast het klantencontact zorg je er als Student in Rotterdam Noord voor dat alle machines klaar staan om opgehaald te worden door de klant. Daarnaast help je jouw collega bij het laden en lossen van de auto’s die op en neer gaan naar onze klanten. Komen de machines terug naar het filiaal? Dan ben jij degene die ze controleert en zorgt dat ze weer klaar worden gemaakt voor de volgende.

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op!  Het levendige filiaal in Rotterdam Noord bestaat uit een groot team van leuke collega’s met een winnaarsmentaliteit. Het is een team wat hard werkt maar ook een goede sfeer heerst.

 

Het oranje team en jij

Goed met mensen om kunnen gaan. Echt willen helpen. Misschien heb je in de horeca of retail gewerkt of interesse in techniek? Dat maakt je geschikt voor deze bijbaan van Student in  Rotterdam-Noord. Daarnaast:

 • Je bent op zaterdagochtend van 8.00 uur tot 13.30 uur en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Je wilt in de vakanties extra werken;
 • Ben je in de vakanties een dag extra beschikbaar;
 • Heb je een rijbewijs B (geen pré).

 

Je krijgt een heleBoels

Tijdens je inwerkperiode leer je onze producten en ons administratieve systeem perfect kennen. Ook volg je tussendoor trainingen: is vorkheftruck rijden iets voor jou? Verder mag je als Student verwachten:

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Rotterdam Noord;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze bijbaan van Student in Rotterdam Noord een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina Borghoms en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 38 80 71. Hoor ik snel van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via