Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Den Haag - Zichtenburg
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Ben jij niet bang om jouw handen vuil te maken? Heb jij affiniteit met de techniek en vind jij het leuk om afwisselende werkzaamheden te verrichten? En ben jij communicatief vaardig en heb jij graag klantcontact? Dan is deze monteur vacature in Den Haag waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als monteur op ons filiaal in Den Haag maak je deel uit een hecht team waarin jij een belangrijke rol inneemt binnen de operatie. Alle machines die terugkomen vanuit de klant gaan door jouw handen. Jij kijkt de machine na of er mankementen zijn, die jij ook verhelpt. Daarna maak jij de machine schoon en weer klaar voor gebruik. Als er een onderdeel ontbreekt heb jij rechtstreeks contact met de leverancier om onderdelen te bestellen. Na binnenkomst repareer jij de machine en als de machine werkt nadat jij hem getest hebt maak je deze verder verhuur klaar. De meeste machines die terugkomen zullen geen mankementen vertonen, deze maak je schoon, je test de werking en daarna voorzie jij de machine van een OK-label en meld deze weer aan in de voorraad van het filiaal om te verhuren. Dit filiaal is gespecialiseerd in landmeetkundige apparatuur en lasers

Als monteur zal geen dag hetzelfde zijn en met behulp van jouw technische kennis en ervaring ga je ook op pad om storingen op te lossen op locatie bij de klant, dit alles in de regio Den Haag. Je zult de enige monteur in het filiaal zijn. Uiteraard zullen je technische collega's in de regio je graag ondersteunen met training, advies en hulp.

Verder help jij uit op het filiaal; jij helpt jouw collega’s met laden en lossen, jij voert kleine reparaties uit aan het gebouw en / of bedrijfsvoertuigen en sporadisch spring jij bij aan de balie waar jij rechtstreeks contact hebt met de klant. Kortom; een veelzijdige én afwisselende functie waarin jij je geen dag hoeft te vervelen!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in regio Den Haag bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij
‘Rijbewijs B en flexibel’; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Binnen het team heerst een vriendschappelijke en open sfeer en zij zijn op zoek naar een collega die hier naadloos op aansluit. Misschien ben je net klaar met je technische opleiding. Dat is geen probleem, want wij kunnen je helpen met een extra opleiding. Misschien heb je al veel ervaring. Ook dat wordt door ons zeer op prijs gesteld. Om daarnaast ook als monteur in Den Haag de beste te worden, heb je:

 • Technische basiskennis verkregen door opleiding of ervaring, nog niet zoveel ervaring opgedaan? Geen zorgen, wij leiden jou graag verder op;
 • Enige ervaring met onderhoud/reparatie van machines, maar in ieder geval een passie voor techniek;
 • Een klant- en servicegerichte instelling;
 • Een flexibele instelling, je bent stressbestendig en nauwkeurig;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, BE is een grote pré.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €1775,- en €2380,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Den Haag
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van monteur in Den Haag een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0611 388 109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via