Transport Planner

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 64A–Geb. AX
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Boels pitstop
Als Transport Planner ga jij aan de slag bij Boels Unitverhuur in Sittard. Bij Unitverhuur leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland binnen, onder andere, de bouw & installatie, industrie, events, onderwijs en zorg. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen. Boels is een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit. 

Vanuit deze rol ben jij verantwoordelijk voor het regelen van het transport en de communicatie naar onze transporteurs. Via jouw collega’s op de binnendienst ontvang jij de bevestiging voor het leveren én ophalen van ons materieel bij klanten binnen de Benelux. Op basis hiervan bepaal jij de route voor de chauffeurs en geef jij dit door aan de transporteurs. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze chauffeurs die tijdens de routes vragen hebben of tegen problemen aanlopen. Voor jou is het dus de uitdaging om het probleem op te lossen zodat het transport zo goed mogelijk verloopt.

Gedurende de dag werk jij tevens de complete administratie voor het transport uit, hiervoor schakel jij binnen verschillende softwareprogramma’s maar werk jij voornamelijk binnen Excel.

Als Transport planner heb jij een uitdagende functie waarin jij de hele dag aan het regelen én coördineren bent. Jij rust niet voordat alles goed is geregeld en jij met een gerust hart de dag om 17.00 uur kunt afsluiten. 


Het oranje team
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels
één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Sittard bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Kom bij de Boels-familie
Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Transport Planner de beste te worden, heb je:

 • MBO werk- & denkniveau en ben je 40 uur per week beschikbaar;
 • Ervaring met het maken en coördineren van planningen. Een logistieke achtergrond is een pré;
 • Logisch inzicht een stressbestendige instelling en kun jij de juiste prioriteiten stellen;
 • Uitstekende beheersing van Excel;


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Transport Planner, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.016,- en € 2.880,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van Transport Planner in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-41105212. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via