Chauffeur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Geen vereiste
 • Standplaats Dordrecht
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Vind jij het leuk om op de weg te zitten? Heb jij graag contact met mensen en heb jij affiniteit met techniek? Dan is deze chauffeur BE vacature bij Boels in Dordrecht waarschijnlijk geschikt voor jou!

 

Boels pitstop

Kom jij ons Boels filiaal in Dordrecht versterken? Als chauffeur BE ben jij verantwoordelijk voor het transporteren van onze materialen en machines naar en van de klant. Als chauffeur BE ben jij iedere werkdag rond 17.00 uur klaar (er zijn natuurlijk uitzonderingen). In de avonden en het weekend kun jij dus fijn bij je gezin zijn, tijd doorbrengen met vrienden of een andere leuke activiteit plannen! Klinkt niet zo verkeerd, toch? Team effort , tevredenheid , en plezier in het werk staat bij Boels Dordrecht voorop!!

Als chauffeur BE in Dordrecht bij Boels is geen werkdag hetzelfde. Onder het genot van een bakje koffie wordt de geplande dag doorgenomen, het reeds geplande transport besproken en verdeeld. Aangezien jij veel in de regio rijdt ken jij de weg en weet jij de beste sluiproutes om ervoor te zorgen dat jij op tijd het materiaal kan afleveren bij de klant. Mocht dit door omstandigheden toch niet lukken bel je je klant op om dit netjes door te geven. Als jij bij de klant aankomt lever jij alle materialen netjes af, soms adviseer je over het gebruik van de machines, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Daarnaast verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant. Als chauffeur van Boels ben je de verlenging van de binnendienst waarbij de mening, advies en meedenken niet alleen gewenst maar ook gewaardeerd wordt. Jij hebt een goed oog voor detail en jij zorgt ervoor dat de huurformulieren door jouw klant worden ondertekend.

 

De boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Dordrecht bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

 

Het oranje team en jij
Stressbestendig en behulpzaam: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als chauffeur BE de beste te worden, heb je:

 • 1 -3 jaar relevante rijervaring hebt als chauffeur BE
 • Een rijbewijs BE
 • Geen 9-17 mentaliteit, extra uren werken is voor jou geen probleem
 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s. De kennis leren we je nog wel bij
 • Een hands- on mentaliteit

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als chauffeur BE, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.750- en € 2.071,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Dordrecht
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van Chauffeur BE in Dordrecht een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0611388109 of via mail: paul.reinartz@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via