Technisch Coördinator

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Nijkerk (19) (HUB)
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Over jouw rol

Als technisch coördinator ben jij verantwoordelijk voor het team binnen onze afdeling Bouwplaatsinrichting in Nijkerk. Dit is een afdeling welke specialist is voor alles met betrekking tot het bieden van maatoplossingen. Dit voor opdrachtgevers die ons materiaal nodig hebben om veilig en efficiënt te kunnen werken op de bouwplaats. Vanuit onze vestigingen in Nijkerk en Sittard wordt al het benodigde materiaal klaar gelegd, geleverd en gemonteerd. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig materiaal, welke voldoet aan de laatste eisen op grond van milieu en veiligheid.


In de rol als technisch coördinator ben jij de contactpersoon tussen de binnen- en buitendienst. Jij draagt zorg dat alle werkzaamheden lopen volgens de planning, organiseer jij de werkzaamheden en stuur jij het team aan. Iedere dag ga je aan de slag met het controleren en in goede banen leiden van de voorraad en het transport. Ook draag jij er zorg voor dat de montage en demontage in goede orde verloopt.  Om dit zo goed mogelijk te begeleiden heb jij regelmatig contact met de interne afdeling van Boels en met leveranciers. Tevens ben jij verantwoordelijk voor het bijhouden van de technische specificaties van, onder andere, onze bouwliften.

Kortom; Ben jij op zoek naar een leidinggevende functie binnen een technische en dynamische omgeving waarin jij een leuk team kunt aansturen? Dan is deze functie van technisch coördinator misschien wel de match voor jou!


Het Boels Bouwplaats inrichting - team
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Nijkerk bestaat uit meerdere collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.


Wat neem jij mee
Leiderschap en een groot organisatievermogen; jij bent het én hebt het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als technisch coördinator de beste te worden, heb je;

 • MBO werk- & denkniveau met recente ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring en kennis van logistiek / supply chain management; Bij voorkeur vanuit een technische omgeving;
 • Communicatieve vaardigheden, je houdt van duidelijke communicatie zodat je team weet wat ze van je kunnen verwachten
 • Organisatievermogen; Je werkt gericht en bent servicegericht

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als technisch coördinator, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Nijkerk
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van technisch coördinator in Nijkerk een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sarina van den Ancker en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0618414812.  Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via