Technisch Coördinator

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Amersfoort
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Stuur jij graag een team van monteurs aan en ben jij zelf ook technisch onderlegd? Ben jij een echte planner en blink jij uit in het organiseren van werkzaamheden? Dan is deze rol voor technisch coördinator te Nijkerk waarschijnlijk geschikt voor jou!

Over jouw rol
Als technisch coördinator kom je te werken op de afdeling Boels Bouwplaatsinrichting te Nijkerk. Bouwplaatsinrichting is een afdeling van de divisie Site Preparation. Deze afdeling is specialist met betrekking tot het bieden van maatoplossingen aan opdrachtgevers die ons materieel nodig hebben om veilig te kunnen werken op de bouwplaats. Vanuit onze locaties te Sittard en Nijkerk wordt al het benodigde materieel geregeld, geleverd en gemonteerd. Hierin leveren wij kwalitatief hoogwaardig materieel, dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en milieu.


Vanuit jouw rol als technisch coördinator ben jij de spil tussen de binnen- & buitendienst en zorg jij dat alle werkzaamheden lopen volgens de planning, organiseer jij de werkzaamheden en stuur jij ook nog eens het team aan. Dagelijks ben jij bezig met het controleren n in goede banen leiden van de voorraad en het transport, maar zorg jij er ook voor dat de montage en demontage goed verloopt. Om dit alles te kunnen verzorgen heb jij regelmatig contact met de interne afdelingen binnen Boels, maar ook met leveranciers.

Ook het bijhouden van de technische specificaties van, onder andere, onze bouwliften valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Kortom; ben jij op zoek naar een verantwoordelijke functie binnen een technische omgeving waarin jij een aansturende rol kunt vervullen? Dan is deze functie van technisch coördinator waarschijnlijk de juiste match voor jou!


Het Boels Bouwplaats inrichting - team
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Nijkerk bestaat uit meerdere collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.


Wat neem jij mee
Organisatietalent en natuurlijk leiderschap; jij bent het én hebt het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als technisch coördinator de beste te worden, heb je;

 • MBO werk- & denkniveau met recente ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring en kennis van logistiek / supply chain management, bij voorkeur vanuit een technische omgeving;
 • Communicatieve vaardigheden, je houdt van duidelijke communicatie, jouw team weet wat je van hen verwacht;
 • Organisatievermogen, je bent gestructureerd en servicegericht.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als technisch coördinator, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Nijkerk
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van technisch coördinator in Nijkerk een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sarina van den Ancker en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0618414812.  Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via