Verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Oosterhout
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Ben jij commercieel ingesteld en vind jij het leuk om direct klantcontact te hebben die je aan de balie, telefonisch en per e-mail technisch advies gaat geven over onze verhuurartikelen? Dan is deze verkoper vacature bij Boels in Oosterhout waarschijnlijk geschikt voor jou!
 

Boels pitstop
Als visitekaartje van onze vestiging te Oosterhout ben jij, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het te woord staan van onze klanten die bij jou aan de balie komen of per mail dan wel telefonisch hun bestellingen en vragen bij jou neerleggen. De vragen die jij hierin kunt verwachten zijn zeer divers, soms geef je advies over het gebruik van een machine en bij de volgende klant regel je de complete verhuur van meerdere machines voor een groot project. Aan de balie krijg je zowel met particuliere als grote zakelijke opdrachtgevers te maken die onze machines voor korte- óf lange termijn willen inzetten. Gebruik makend van jouw klantgerichte instelling en communicatieve vaardigheden help jij iedereen op weg en met een tevreden gevoel de deur uit. Ook als de machines terug komen komt dit bij jou terecht, je kijkt de machine na en als de klant weer weg is verzorg jij de complete administratieve afhandeling van de verhuur.

Als verkoper bij Boels in Oosterhout is geen dag hetzelfde, je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de snelle en correcte afhandeling van de vraag en fungeer jij als één van de kar-trekkers van het team onder begeleiding van de filiaalmanager en de assistent filiaalmanager. Omdat de afwisseling zo groot is gaan de dagen snel, voordat je het weet zit het er alweer op en sluiten jullie om 17.00 uur met een tevreden gevoel de deur weer af!

Dit filiaal ligt in het centrum van Oosterhout, vlak bij het kanaal.

 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Oosterhout bestaat uit 7 personen. Het is een hecht team waarin iedereen hard werkt maar waarin humor ook belangrijk is. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

 

Het oranje team en jij
‘Zelfstandig werken, prioriteiten stellen en collegiaal’ ‘Jij gelooft dat de klant koning is’: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als verkoper de beste te worden, heb je:

 • Interesse in de techniek, door werkervaring of hobby, eventueel aangevuld met een relevante (technische) MBO opleiding;
 • Een relevante werkervaring binnen een commerciële rol, bij voorkeur binnen een vergelijkbare branche;
 • Ervaring met Word en Excel
 • Een rijbewijs B
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten
 • Een beschikbaarheid van 24 t/m 40 uren per week (2x mensen voor 24 uren of 1x mens voor 40 uren)

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als verkoper, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €1833,- en €2618,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Oosterhout
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van verkoper in Oosterhout een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121. Hoor ik wat snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via