Chauffeur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Geen vereiste
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Boels pitstop
De afdeling Biobox in Sittard is verantwoordelijk voor het plaatsen, onderhouden, schoonmaken en ophalen van de Biobox. De functie van de chauffeur in Sittard is zeer divers en jij krijgt de kans om in de hele Benelux te werken. Tijdens het festival- en evenementenseizoen zal je druk bezig zijn met het leveren, schoonmaken en verwijderen van Bioboxen. Dit zal een grootschalige operatie zijn. Nu de Corona-regels versoepeld zijn en er meer evenementen zullen plaatsvinden, zul je een aantal interessante plaatsen in de Benelux kunnen bezoeken. Misschien heb je wel een paar leuke bandjes om naar te luisteren terwijl je bezig bent met je Biobox taken!

Dagelijks ontvang jij een route/rittenlijst, deze ontvang je op een boordcomputer waarin je alle benodigde informatie terugvind. Je start jouw werkdag vanuit thuis, je mag de bedrijfsauto namelijk mee naar huis nemen zodat, indien dit makkelijker is, jij meteen vanuit thuis aan de slag kan! Een route bestaat de ene dag uit het reinigen en gebruiksklaar maken van de toiletunits in jouw gebied, de andere dag ben jij bezig met het ophalen en plaatsen van Bioboxen en later in de week sta jij op een evenement gepland om hier de gehele dag boxen te onderhouden.

Routes veranderen ook door de dag heen, bijvoorbeeld door het sluiten van een evenement of doordat collega’s bijv. hulp nodig hebben. De planners op kantoor voorzien jou via de boordcomputer van de laatste informatie en omdat jij flexibel en stressbestendig bent, raak jij hierdoor alleen maar meer gemotiveerd! Naast je operationele werkzaamheden, ben je als chauffeur zelf verantwoordelijk om jouw bedrijfswagen schoon te houden en verzorg jij klein onderhoud, denk hierbij aan het bijvullen van olie en andere vloeistoffen, banden oppompen enz. Je staat dagelijks in contact met klanten van Boels Rental, jouw administratieve collega’s op het kantoor in Sittard (telefonisch en via boordcomputer) en met de rest van jouw collega’s binnen ‘Boels Sanitation’ in Sittard.


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Sittard bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.


Het oranje team en jij
‘Een gezonde werkmentaliteit’ ‘Verantwoordelijk bent ingesteld’; jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Je komt te werken in Sittard en zal met meerdere vestigingen samenwerken waardoor je met veel collega’s samenwerkt! Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Jouw collega’s vinden hun baan hartstikke leuk omdat zij dezelfde waarde hechten aan hun functie als jij; vrijheid en dynamiek, klinkt gezellig toch? Verder pas jij bij Boels Biobox als;

 • Je in het bezit bent van een rijbewijs BE (aanhangwagens). Dit is een eis!
 • Je ervaring hebt in een soortgelijke branche (transport / logistiek / productie / afvalverwerking / toiletverhuur), dit is een pré
 • Je flexibel bent qua werktijden en dagen. Er wordt van je verwacht dat je een aantal weekenden kunt werken. Natuurlijk zouden we je overuren betalen als je extra uren moest werken
 • Je klant- en service gericht bent
 • Jij in Benelux wil rijden

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als chauffeur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €1700,- en €2071,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • Betaald overwerk als we je nodig hebben om extra uren te werken
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van BE chauffeur in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121. Hoor ik wat snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via