Junior Elektromonteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Geen vereiste
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 66–Geb. AG
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
De afdeling Used Sales houdt zich bezig met machines die niet meer werken en/of lonend zijn voor de verhuur. Als junior elektromonteur op onze afdeling Used Sales ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor reperaties van kleine machines. Jij beoordeelt (aan de hand van vooraf gedaan onderzoek) of de machines nog terug de verhuur in kunnen of dat ze verkocht gaan worden. In deze handleidingen zie je precies hoeveel geld/uren etc. er nog aan een machine besteedt mag worden alvorens deze ‘afgeschreven’ is voor de verhuur.

Hoe ga jij te werk als er een machine binnenkomt? Allereerst maak je de machines schoon, beoordeel je de machines of ze nog gerepareerd kunnen worden of niet. Zo ja, voer je de reparaties uit. Mocht er onderdelen nodig zijn, bestel jij deze ook. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de machine(s) weer naar behoren werken of klaargemaakt worden voor de verkoop.  Nadat jij het probleem hebt gevonden en gerepareerd mag jij de machine gaan testen. In deze job maak jij van trash weer cash! Je draagt direct bij aan de organisatie. Wat maakt deze baan als junior elektromonteur zo leuk? Iets is al kapot als het binnenkomt dus je mag fouten maken. Jouw manager geeft aan: ‘Kapotter dan kapot wordt het niet’. Een ander voordeel van deze baan; je werkt binnen dus bij weer en wind sta jij droog.  Kortom; als junior elektromonteur bij Boels Uses Sales in Sittard is geen dag hetzelfde!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels
één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken in Sittard binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s. Er zit veel ervaring in dit team bij de collega’s. Deze collega’s zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt en leren jou graag de kneepjes van het vak. Je komt terecht in een team van ongeveer 10 personen. Er wordt regelmatig gerouleerd zodat je op verschillende plekken binnen de afdeling komt te staan. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden binnen Boels mocht je daar interesse in hebben. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

Het oranje team en jij
Affiniteit met techniek en leergierig; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als junior elektromonteur de beste te worden, heb je:

 • Een relevante technische opleiding afgerond
 • Technisch al iets aan bagage hebt: je hebt gevoel voor mechanica én een basiskennis elektrotechniek en je bent in staat om snel elektrische storingen op te lossen met behulp van info uit bedieningspanelen, motorsturingen en elektrische schema’s
 • Kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan
 • Een hands- on mentaliteit


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.750,- en € 2.204,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Velddriel
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van junior elektromonteur in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Dan geef ik graag antwoord via WhatsApp op 0628757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via