Meewerkend voorman

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Over jouw rol
Als meewerkend voorman kom je te werken op de afdeling Boels Bouwplaatsinrichting te Sittard. Bouwplaatsinrichting is een afdeling van de divisie Site Preparation. Deze afdeling is specialist met betrekking tot het bieden van maatoplossingen aan opdrachtgevers die ons materieel nodig hebben om veilig te kunnen werken op de bouwplaats. Vanuit onze locaties te Sittard en Nijkerk wordt al het benodigde materieel geregeld, geleverd en gemonteerd. Hierin leveren wij kwalitatief hoogwaardig materieel, dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

Vanuit jouw rol als meewerkend voorman ben jij de spil tussen de binnendienst en de inkomende en / of uitgaande leveringen. Samen met jouw team ben jij ervoor verantwoordelijk dat al het bouwmaterieel tijdig klaarstaat voor de levering. Daarnaast coördineer jij alle werkzaamheden en controleer jij de retouren maar ook het onderhoud van het terrein. Alle administratie die hieruit voort komt verwerk jij binnen onze Boels systemen. Verder ben jij, samen met jouw team, verantwoordelijk voor de voorraad en het beheer hiervan.

Kortom; ben jij op zoek naar een aansturende én afwisselende rol waarin jij zowel binnen als buiten aan de slag gaat? Dan is dit wellicht de juiste match voor jou!


Het Boels Bouwplaats inrichting - team
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Sittard bestaat uit meerdere collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.


Wat neem jij mee
Overzicht houden en aansturend; jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als meewerkend voorman de beste te worden, heb je;

 • MBO werk- & denkniveau met recente ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld in de technische dienst of op de werkplaats;
 • Communicatieve vaardigheden, je houdt van duidelijke communicatie, jouw team weet wat je van hen verwacht;
 • Een VCA- en Heftruck certificaat, dit is een pré. Als je deze nog niet bezit, mag je deze certificaten behalen op onze kosten
 • Organisatievermogen, je bent gestructureerd en servicegericht.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als meewerkend voorman, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van meewerkend voorman in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212.  Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via