Logistiek teamleader

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop

Voor onze afdeling Bouwplaatsinrichting in Sittard, zijn wij op zoek naar een logistiek teamleader (meewerkend voorman). Bouwplaatsinrichting is specialist in alles met betrekking tot het inrichten en veilig werken op bouwterreinen. Vanuit Sittard en Nijkerk voorzien wij heel Nederland. Wij werken met hoogwaardig materiaal, welke voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid én milieu.

Als 1e monteur ben jij niet vies van de buitenlucht en weet jij ook alle ballen hoog te houden qua planning. Je ochtend begint met een overleg met je team. In dit overleg neem je samen met het team de dag door. Wat moet er klaar gezet worden, wie gaat aan de slag met de tellijsten, etc. Vanuit het systeem ontvang jij tijdig alle informatie aangeleverd die je nodig hebt om je team op een juiste manier aan te kunnen sturen. Ook ben jij verantwoordelijk voor al het materiaal dat weg gaat, maar ook wat terug komt. Deze moet gecontroleerd worden op werking en bij terugkomst moet er geteld worden of de klant het juiste aantal en het op de juiste manier retour heeft gestuurd. Wanneer jouw team aan de slag is met het tellen of controleren van de materialen, verwerk jij de administratie van die dag in onze Boels systemen.

 

Dus, ben jij op zoek naar een afwisselende en leidinggevende baan waarin je zowel binnen als buiten aan de slag bent? Dan is deze baan als 1e monteur wellicht iets voor jou!

 

De Boels familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Sittard bestaat uit meerdere collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

 

Het oranje team en jij
Aansturend en goed met mensen; jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als meewerkend voorman de beste te worden, heb je;

 

 • MBO werk- & denkniveau met recente ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld in de technische dienst of op de werkplaats;
 • Communicatieve vaardigheden, je houdt van duidelijke communicatie, jouw team weet wat je van hen verwacht;
 • Een VCA- en Heftruck certificaat, dit is een pré. Als je deze nog niet bezit, mag je deze certificaten behalen op onze kosten
 • Organisatievermogen, je bent gestructureerd en servicegericht.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als logistiek teamleader, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van logistiek teamleader in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sarina van den Ancker en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0618414812.  Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via