HR Analytics Specialist

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied HR

Dit is de rol

Boels pitstop

Als HR Analytics Specialist houd jij je bezig met het verzamelen van HR-data en -statistieken vanuit verschillende bronnen (waaronder SuccessFactors, management- en medewerker enquêtes, exitgesprekken en ontwikkelingen). Je zorgt voor goede data kwaliteit zodat je zuivere conclusies kunt formuleren. Je vertaalt deze naar concrete aanbevelingen voor de korte- en lange termijn, zoals doelen, mijlpalen en benchmarks voor key metrics. Op basis hiervan stel jij rapportages op die je presenteert en toelicht aan senior (HR) management en andere stakeholders. Door jouw sterk ontwikkelde analytisch vermogen en goede communicatie skills draai jij je hand hier niet voor om en schakel je met gemak tussen verschillende lagen van de organisatie.

Boels bevindt zich in een fase van groei en professionalisering. Veranderingen volgen elkaar daarom in een hoog tempo op. Jij leidt en ondersteunt projecten op het gebied van Compensation & Benefits en bent tevens nauw betrokken bij het verbeteren van de Employee Experience.

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 19 enthousiaste collega’s. Jij zal onderdeel gaan uitmaken van het 3e-lijns team bestaande uit, met jou erbij, 3 personen. Daarnaast werk je nauw samen met het IT team verantwoordelijk voor het HR domein. Omdat jullie land overkoepelend werken, werk jij in een dynamische én internationale omgeving waar meerdere talen worden gesproken. Uiteraard wordt er hard gewerkt, maar naast hard werken is er ook tijd voor fun en sluit jij natuurlijk ook aan bij de teamuitjes! 

Het oranje team en jij
Analytisch, nauwkeurig en communicatief sterk: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als HR Analytics Specialist de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van HR, Bedrijfskunde of een andere relevante richting
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring waaruit interesse in en ervaring met (HR) data analytics en projectmanagement blijkt
 • Een sterk analytisch, probleemoplossend vermogen en in staat om gestructureerd te werken met aandacht voor details
 • Flexibiliteit om goed te aarden in een snel veranderende omgeving
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels

Ervaring in HR is geen must, maar het is natuurlijk wel mooi mee genomen als je hier enige affiniteit mee hebt.

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als HR Analytics Specialist, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2.744,- en €3.920,- bruto op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!
Is deze vacature van HR Analytics Specialist in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Michelle en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-4108 5663 of mail michelle.mallie@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via