Senior Marketeer

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Marketing

Dit is de rol

Boels pitstop
Boels is een bijzonder en sterk familiebedrijf dat in een continue groeifase zit. Binnen Boels zijn we trots op onze can-do mentaliteit, zijn we ambitieus en durven dat ook uit te spreken. Daarom zijn we ook voortdurend op zoek naar manieren om onszelf te verbeteren. Om onze marketingactiviteiten naar een hoger niveau te tillen, is de afdeling Marketing op zoek naar een Senior Marketeer.

Als Senior Marketeer ben jij dé aangewezen persoon om marketing binnen Boels vanuit Sittard naar het volgend niveau te tillen. Je restitueert onder de Manager Marketing en leidt complexe projecten zelfstandig. Je haalt advies en informatie op bij verschillende stakeholders en ontwikkelt een visie op de projecten. Je hebt een duidelijke visie op marketing en innovatie, en brengt nieuwe kennis binnen de organisatie. Je hebt een sterke link met digitale marketing. Hierin werk je nauw samen met andere afdelingen (oa. Digital Solutions, IT, Communicatie) en houd je het grotere geheel als eerste prioriteit. Je weet hoe je omgaat met de belangen van andere divisies zoals sales en customer service. Ook raak je niet in de war als de druk wordt opgevoerd. Op basis van ervaring ken je de effecten van verschillende marketingkanalen. Bovendien ben je niet vies om met je voeten in de klei te staan. Dit alles doe je oa. door het ontwikkelen van vernieuwende marketingconcepten en/of product/markt combinaties. Wanneer deze uitgewerkt zijn ben jij verantwoordelijk voor ‘jouw’ internationale marketingcampagnes. Ook het aansturen van externe consultancy partijen zit in jouw portefeuille.

Je schakelt eenvoudig tussen strategie en uitvoering en bent in staat om overzicht en structuur aan te brengen. Je bent een stevige adviseur die zijn visie goed kan overbrengen en ziet complexe (strategische) projecten als een uitdaging. Door je persoonlijk leiderschap weet je makkelijk verbinding te maken en krijg je dingen voor elkaar. Je bent vaak de ‘kar-trekker’ en weet de talenten van je collega’s optimaal te stimuleren en benutten om je doelen te behalen. Je denkt niet in problemen maar in (creatieve) oplossingen en bent voortdurend op zoek naar resultaten en verbetering. Je dringt makkelijk door tot de kern van zaken en kunt hoofd- van bijzaken scheiden. Je bent een team-player en snapt dat je alleen sneller gaat, maar samen verder komt. Je hebt een gezonde dosis humor en een hoog relativeringsvermogen waardoor je niet alleen inhoudelijke kennis en expertise brengt maar ook fun, passie en bevlogenheid.

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 3 enthousiaste collega’s in het Marketing Team. Echter maakt dit team deel uit van de afdeling Marketing & Communicatie. Over het algemeen algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen waar nodig.

 

Het oranje team en jij

Pragmatisch, strategisch en conceptueel: jij bent het allemaal en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Senior Marketeer de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in Marketing
 • Minimaal 5 – 7 jaar ervaring op het vlak van marketing bij een internationale organisatie
 • Goede beheersing van Engelse taal in woord en schrift


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Senior Marketeer, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.600,-  en € 4.508,-  bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Senior Marketeer in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via