Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Harderwijk
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Boels pitstop
Als filiaalmanager te Harderwijk én Nijkerk heb jij een afwisselende functie waarin jij eindverantwoordelijk bent voor 2 filialen. Naast het motiveren en coachen van jouw team werk jij mee in de business, want net als jouw collega’s ben ook jij het gezicht van Boels. Dagelijks ben jij bezig met het bijsturen van jouw teams en het aanbrengen van verbeteringen die ten goed van de business komen. Als manager kun jij duidelijk richting geven aan het team maar hen ook loslaten om zaken zelfstandig op te laten pakken. Behalve de aansturing  ben jij ook verantwoordelijk voor de vloot (verhuurmateriaal) en is het voor jou geen probleem om de klanten en kansen in het leveringsgebied in kaart te brengen.

Als filiaalmanager kun jij prioriteiten stellen en heb jij jouw focus liggen bij de klant én het team. Het is belangrijk dat jij beschikt over een flexibele instelling aangezien jij tijdens momenten van drukte bijspringt in het magazijn of achter de balie. Samen met jouw team ben jij ervoor verantwoordelijk dat de vestigingen in Harderwijk en Nijkerk goed blijven draaien. Want samen kom je verder! Natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor de commerciële-, kwaliteits- en budgetdoelstellingen.  Ook ben je bezig met acquisitie en een optimaal relatiebeheer in jouw werkgebied.

Kortom; een afwisselende, dynamische functie geschikt voor een ondernemer pur-sang die beschikt over een hands-on mentaliteit!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels
één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Als filiaalmanager ben jij verantwoordelijk voor Harderwijk (4 personen) en Nijkerk (4 personen), samen zijn jullie een kleinschalig team waar de energie vanaf spat en waarin iedereen zijn eigen kwaliteit heeft zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen deze vestiging. Aan jou de taak om verder te bouwen. Dit klinkt toch als een gave uitdaging?

Het oranje team en jij
Zelfstandig werken, commercieel en collegiaal: jij kan het én bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • Minimaal 1 jaar relevante, leidinggevende ervaring binnen een commerciële omgeving;
 • Een eerlijke, ‘doen-wat-je-zegt’ en aanpakkers mentaliteit;
 • Tevredenheid voor klanten in een hoog vaandel staan, je hebt een klantgerichte instelling en maakt gebruik van je communicatieve vaardigheden. Het zou mooi zijn als je al een netwerk hebt in de regio van Harderwijk / Nijkerk;
 • Een zelfstandige instelling; je kunt zelfstandig werken en prioriteiten stellen. Daarnaast ben je kritisch en denk je in mogelijkheden. Ook durf jij beslissingen te nemen en ben je lekker hands-on ingesteld! Die beslissingen weet je goed te onderbouwen d.m.v cijfermatig inzicht en gezond boeren verstand;
 • Ervaring met Word en Excel en beschik jij over een rijbewijs B.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.440,- en € 3.486,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Reiskostenvergoeding richting Harderwijk (dit zal jouw standplaats zijn);
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Harderwijk en Nijkerk een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via