Commercieel Binnendienst Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Standplaats Amsterdam - Lijnden
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Ben jij iemand die graag in contact staat met de klant? Vind jij het leuk om de buitendienst te ondersteunen door middel van het maken van offertes? Dan is deze vacature voor commercieel binnendienst medewerker te Amsterdam waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als commercieel medewerker binnendienst op het Sales Service Center in Amsterdam (Lijnden) ben jij degene die helpt met het verhuren van onze producten of diensten binnen het district(regio) waar je werkzaam bent. Hiervoor heb je veel (telefonisch) contact met klanten en ondersteun je de filialen en accountmanagers in de buitendienst. Elke dag werk je weer aan de tevredenheid van onze klanten, iets wat je op het lijf is geschreven. Dit is een functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Je adviseert en onderhoudt contact met onze zakelijke klanten via de telefoon en/of mail, je ondersteunt filialen bij het afhandelen van klachten en schades en ziet deze als een uitdaging om de klant tevredenheid te vergroten (extra commerciële kans) en ben je dagelijks bezig met het opstellen van offertes.

Als commercieel medewerker op het Sales Service Center te Amsterdam heb veel afwisseling in je werkzaamheden. Naast bovengenoemde werkzaamheden assisteer jij ook de accountmanagers en ondersteun je door afspraken in te plannen op basis van verlopen contracten of commerciële kansen/signalen. Al je activiteiten verwerk je in onze systemen en zorg je voor een juiste verslaglegging. Daarnaast ben jij, samen met je collega's, eindverantwoordelijk voor een belangrijke klantgroep binnen ons bedrijf.

Jouw toekomstige manager Bart Assink vertelt het volgende over deze functie in Amsterdam:
Als commercieel medewerker binnendienst adem je service en klantgerichtheid. Jij bent de schakel tussen de klant en de rest van de organisatie én geen dag is het zelfde!


De Boels familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken in Velddriel binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Denk hierbij aan transport, technische dienst, planning en terreinmedewerkers. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

Kom bij de Boels-familie
Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als commercieel binnendienst medewerker de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau (min afgeronde MBO met enkele jaren ervaring) met aantoonbare, commerciële en administratieve werkervaring;
 • Een commerciële instelling, ben je doortastend en vind je klantcontact leuk;
 • Oog voor detail, werk je nauwkeurig en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een can-do mentaliteit met verantwoordelijkheidsgevoel en ben je daarnaast een teamplayer.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als commercieel  binnendienst medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.850,- en € 2.600,- bruto per maand op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Amsterdam (Lijnden)
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van commercieel binnendienst medewerker in Amsterdam een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?


 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via