Marketing Specialist

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Marketing

Dit is de rol

Boels pitstop
Als Marketing Specialist in Sittard is geen dag hetzelfde! Je bent in staat om overzicht en structuur aan te brengen. Je hebt een visie op marketing in een B2B omgeving en op de transitie van traditionele naar digitale marketing. Maar je steekt ook graag zelf de handen uit de mouwen. Door je persoonlijk leiderschap weet je makkelijk verbinding te maken en krijg je dingen voor elkaar. Je denkt niet in problemen maar in (creatieve) oplossingen en bent voortdurend op zoek naar resultaten en verbetering. Je bent een team-player en snapt dat je alleen sneller gaat, maar samen verder komt. Je hebt een gezonde dosis humor en een hoog relativeringsvermogen waardoor je niet alleen inhoudelijke kennis en expertise brengt maar ook fun, passie en bevlogenheid.

Om onze marketing in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een Marketing Specialist in Sittard. Wij zoeken iemand met marketingervaring binnen een internationale organisatie om dit onderdeel vorm te geven. Jij weet op basis van je persoonlijkheid en houding zaken voor elkaar te krijgen in een dynamische omgeving.

Voor onze specialistische afdelingen (oa. Site Accomodation, Climate Control, Portable Kitchens, Traffic Service en Industrial) ben je verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten, zoals online en offline campagnes, events en mailings. Daarnaast voer je ook centraal gestuurde marketingcampagnes uit en ga je conversie realiseren naar de nieuwe Boels.com website. Daarnaast ga je ook samenwerken (en aansturen) met externe marketingbureaus, verzorg je de rapportage en budgettering en zorg je voor de inkoop van drukwerk en give aways.


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 3 enthousiaste collega’s in het Marketing Team. Echter maakt dit team deel uit van de afdeling Marketing & Communicatie. Over het algemeen algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen waar nodig.


Het oranje team en jij

Zelfstandig werken en goed prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Marketing Specialist de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding in Marketing
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring bij een internationale organisatie (B2B is pré)
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Flexibele instelling, sterk gericht op (interne) samenwerking

Communicatief sterk: Je weet jezelf goed te presenteren en anderen te overtuigen


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Marketing Specialist, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.243,- en € 4.633,- bruto op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) 
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Marketing Specialist in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via