Fleet Coördinator

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 120
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Jouw rol;
Bij Boels DIY hebben wij ruimte voor een nieuwe collega in de rol van Fleet Coördinator. Bij Boels DIY werken wij intensief samen met toonaangevende (inter)nationale bouwmarktketens in Europa (18 landen) waarmee Boels ook de particuliere markt in staat stelt gebruik te maken van tijdelijke professioneel gereedschap. Het DIY assortiment bestaat voornamelijk uit machines en gereedschappen die door de consument te gebruiken zijn. Denk hierbij aan tapijtreinigers, behangafstomers of breekhamers. Binnen Europa zijn wij opgedeeld in regio’s die worden aangestuurd door de regiomanagers. In totaal bestaat ons team uit 135 personen.

Binnen deze veelzijdige, afwisselende én internationaal georiënteerde rol ben jij verantwoordelijk voor alles wat met onze vloot te maken heeft van Boels DIY in 18 landen. Hiervoor pleeg jij regelmatig in- & extern overleg om new business te bepalen, leads te bespreken en om inzicht te krijgen in nieuw te bestellen materieel. Samen met de medewerkers fleet en de collega’s van de administratie maak jij planningen om ervoor te zorgen dat het materieel op het juiste moment op de juiste locatie aanwezig is en zorg jij ervoor dat de juiste interne afdelingen binnen Boels worden aangesloten. Op strategisch niveau denk jij mee in oplossingen en bepaal jij de focus op korte- & langer termijn waarvoor jij gebruik maakt van de input vanuit de regiomanagers, teamleiders en interne afdelingen.

Omdat Boels DIY in meerdere landen actief is reis jij regelmatig af naar onze locaties binnen Europa om de lokale markt te leren kennen én verder te onderzoeken. Op basis van jouw bevindingen kunnen strategieën verder ontwikkeld worden en bepaal jij, samen met het team, de focus op korte én lange termijn. Als Fleet Coördinator heb jij een echter coördinerende rol en blijf jij je verbinden met de operatie; je hebt regelmatig contact met de interne afdelingen, regiomanagers en teamleiders in binnen- & buitenland om alle processen in goede banen te leiden.

Als Coördinator Fleet is jouw officiële standplaats Sittard, maar gezien het internationale karakter van de rol én de mogelijkheid om vanuit huis te werken is het niet noodzakelijk om in deze regio woonachtig te zijn.

Kortom; een veelzijdige rol met internationaal karakter binnen een ambitieuze organisatie!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! In Sittard bestaat jouw huidige DIY Fleet team uit 2 collega’s. Zij weten hoe het werkt maar hebben gezien onze expansie, groei en lopende projecten nood aan ondersteuning om deze afdeling verder uit te bouwen en vorm te geven. Dit klinkt toch als een mooie uitdaging?

Het oranje team en jij
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als Fleet Coördinator de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse in combinatie met Engels en / of Duits vereist, Frans is een pré, dit in verband met het internationale karakter van de rol
 • Ervaring in een projectomgeving;
 • Bij voorkeur ervaring in de verhuurbranche en heb jij affiniteit met onze machines;
 • Communicatieve vaardigheden, analytisch & strategisch inzicht en een hands-on mentaliteit.

Dit kunnen wij jou bieden;
Als je bij ons komt werken als Fleet Coördinator, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.744- en € 3.920,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van Fleet Coördinator in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212 Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.


 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via