Administratief Medewerker Vastgoed

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Administratief

Dit is de rol

Boels pitstop

In deze rol als Administratief Medewerker Vastgoed binnen het team Real Estate Support ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken van onze vastgoeddata in ons nieuwe vastgoedmanagement systeem Planon. Dit is een uitdagende en soms complexe taak omdat het gaat om een groot aantal contracten uit 14 verschillende landen. Daarnaast ondersteun jij onze collega’s met de financiële afhandeling van onze vastgoedprojecten in SAP Project en bij het financieel beheer van onze internationale vastgoedportefeuille. Je signaleert eventuele knelpunten en daar waar mogelijk los je zelfstandig problemen op. Dit alles doe je vanuit Sittard voor alle landen waar Boels werkzaam is.

Dit zegt jouw toekomstige collega over deze functie:

Je bent in de eerste plaats verantwoordelijk voor het invoeren en beheren van vastgoedinformatie in het nieuwe systeem Planon. Dit klinkt misschien eenvoudig, maar door de vele mutaties en uitzonderingen kan dit vrij complex zijn. Denk hierbij aan informatie uit huurcontracten uit andere Europese landen, waar andere richtlijnen bestaan dan in Nederland. Naast deze vaste werkzaamheden komen er regelmatig ad hoc zaken voorbij zoals het beantwoorden en uitpluizen van vragen vanuit collega’s en klanten. Ook kun je bijdragen aan de professionalisering van de afdeling. Het is kortom een uitdagende en afwisselende functie, waar geen dag hetzelfde is!

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 5 enthousiaste collega’s. Samen met deze leuke collega’s zorg jij voor het efficiënt verwerken van al onze vastgoed gerelateerde gegevens en processen. Hierbij werk je nauw samen met de operationele vastgoedafdelingen.

Het oranje team en jij

Zelfstartend en probleemoplossend: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Administratief Medewerker Vastgoed de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een MBO 4- of HBO-diploma op zak;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een rol als administratief medewerker / projectondersteuner bij een vastgoedorganisatie;
 • Ervaring en kennis met het systeem Planon en MS Office. Kennis van SAP (Project) en Topdesk is een pré;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal;
 • Accuraat werken hoog in het vaandel staan en ben je goed in plannen, organiseren en het inleven in collega’s en opdrachtgevers.

 

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken als Administratief Medewerker Vastgoed, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de  € 2.218,- en €3.168,- bruto op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) 
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van Administratief Medewerker Vastgoed in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via Whatsapp op 06-4108 5663 of via mail: michelle.mallie@boels.nl. Hoor ik snel van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via