Assistent Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Apeldoorn - Noord
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Ben jij een empathisch ‘mensen-mens’? Ben jij iemand die leiding kan geven en structuur kan aanbrengen in een filiaal? En vind jij het daarnaast leuk om bij te springen op operationeel niveau? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als assistent filiaalmanager ben jij operationeel verantwoordelijk voor ons filiaal in Apeldoorn Noord: je geeft leiding aan de medewerkers van de vestiging en motiveert! Het is in deze functie belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt waarmee jij de kar trekt in dit filiaal. Het is van belang dat je gestructureerd werkt en goed vooruit kan plannen met een doelgerichte focus. Bij afwezigheid van de filiaalmanager ben jij de eerste verantwoordelijke en dus zal jij ervoor moeten zorgen dat alles naar behoren loopt. Om hiervoor te zorgen ben jij niet te beroerd om regelmatig bij te springen aan de balie, in het magazijn of daar waar nodig. Directe aansturing is regelmatig nodig en dus dien jij hiervoor ook planningen te maken.


In de ochtend begin jij met een dag start. Met jouw duidelijke missie en visie weet jij als geen ander hoe jij jouw collega’s mee kan nemen. Doordat je geen haantje de voorste bent, maar echt onderdeel uitmaakt van de groep, is deze start van de dag interactief. Eenmaal begonnen heeft een collega jouw hulp nodig en het is dan ook geen enkel probleem om bij te springen.

Het is belangrijk dat je als assistent filiaalmanager flexibel bent en er samen met je personeel ervoor zorgt dat de vestiging in Apeldoorn Noord blijft draaien. In deze rol zoeken we iemand die van dit team een echte eenheid kan maken. Je bent van nature een verbinder, ondernemer en coördinator pure sang!


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jouw toekomstige team in Apeldoorn Noord bestaat uit verschillende medewerkers. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen deze vestiging. Aan jou de taak om verder te bouwen. Daarnaast werk je veel samen met de andere Boels filialen in de regio waardoor je bijvoorbeeld ook regelmatig op andere filialen te vinden bent.

Het oranje team en jij
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als assistent filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau en 1 tot 3 jaar relevante ervaring;
 • Commerciële & sociale eigenschappen;
 • Organisatievermogen en ben je flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je een echte ‘people manager, communicatief sterk en toon je initiatief
 • Alle kwaliteiten om medewerkers beter te maken en durf je beslissingen te nemen t.a.v. het personeelsbeleid


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als assistent filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.400,- en € 2.800,- op basis van een fulltime dienstverband (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Apeldoorn Noord
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Apeldoorn Noord een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik, Sarina van den Ancker, geef graag antwoord via telefoon of WhatsApp op 0618414812 of via mail: sarina.vandenancker@boels.nl Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via