Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Standplaats Cuijk
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Boels pitstop
Als filiaalmanager te Cuijk heb jij een afwisselende functie. Uiteraard ben jij verantwoordelijk voor het motiveren en coachen van jouw team, maar daarnaast werk jij net zo goed mee in de business want net als jouw collega’s ben ook jij het gezicht van Boels. Als filiaalmanager run jij jouw eigen filiaal door middel van teamwork. Je bent van nature een verbinder, ondernemer en coördinator pure sang! Ook ben je verantwoordelijk voor het dagelijks aansturen van je collega’s, voor de vloot (verhuurmateriaal) en is het voor jou geen probleem om de klanten en kansen in het leveringsgebied in kaart te brengen.

Als filiaalmanager kun jij prioriteiten stellen en heb jij jouw focus liggen bij de klant én het team. Het is belangrijk dat jij beschikt over een flexibele instelling aangezien het tijdens momenten van drukte bijspringt in het magazijn of achter de balie. Samen met jouw team ben jij ervoor verantwoordelijk dat de vestiging in Cuijk goed blijft draaien. Want samen kom je verder! Natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor de commerciële-, kwaliteits- en budgetdoelstellingen.  Ook ben je bezig met acquisitie en een optimaal relatiebeheer in jouw werkgebied.

Kortom; een afwisselende, dynamische functie geschikt voor een ondernemer pure-sang die beschikt over een hands-on mentaliteit!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels
één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Cuijk bestaat uit 4 personen, jullie zijn een kleinschalig team waar de energie vanaf spat en waarin iedereen zijn eigen kwaliteit heeft (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken, commercieel en collegiaal: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • MBO+ werk- en/of denkniveau (bij voorkeur aantoonbaar middels een opleiding richting commercieel / techniek);
 • Minimaal 3 jaar relevante, leidinggevende ervaring binnen een commerciële omgeving;
 • Tevredenheid voor klanten in een hoog vaandel staan, je hebt een klantgerichte instelling en maakt gebruik van je communicatieve vaardigheden. Het zou mooi zijn als je al een netwerk hebt in de regio van Cuijk;
 • Een zelfstandige instelling; je kunt zelfstandig werken en prioriteiten stellen. Daarnaast ben je kritisch en denk je in mogelijkheden. Ook durf jij beslissingen te nemen en ben je lekker hands-on ingesteld! Die beslissingen weet je goed te onderbouwen dmv cijfermatig inzicht en gezond boeren verstand;
 • Een flexibele en stressbestendige instelling en beschik jij over organisatievermogen;
 • Ervaring met Word en Excel en beschik jij over een rijbewijs B.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.440,- en € 3.486,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Cuijk
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Cuijk een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via