Medewerker Wagenparkbeheer

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Boels pitstop
Zet jij het Boels wagenpark op scherp? Als “Medewerker Wagenparkbeheer” heb je een belangrijke rol. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het goede verloop van het onderhoud en reparaties van onze voertuigen. En dan hebben we het over duizenden voertuigen in heel Europa waar jij vanuit Sittard voor verantwoordelijk bent. Als werkplaatsen, filialen, bestuurders of leveranciers vragen hebben, pak jij dit op en zorg je voor een passende oplossing. En hier ben jij toe in staat want je hebt al een aantal jaar ervaring in een soortgelijke rol en (technische) kennis van auto’s en wagenparkbeheer. Verder is het voor jou belangrijk dat het wagenpark beleid wordt nageleefd en ondersteun je bij het opstellen van het wagenparkbeleid. Ten slotte houd jij als medewerker Wagenparkbeheer in Sittard ook de gegevens in de gaten van onze wagenparkbeheersystemen. Je rapporteert periodiek deze gegevens en als jij denkt dat iets beter kan, geef jij proactief jouw advies. Je ondersteunt bij de inkoop en uitlevering van voertuigen. Je draagt zorg voor de administratieve afhandeling, zoals controle van facturen en het verstrekken van orders. Je beheert en analyseert de gegevens uit het wagenparkbeheersystemen. Op basis van deze gegevens doe jij aanbevelingen die leiden tot kwaliteitsverbeteringen en kostenbesparingen.

 

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 7 enthousiaste collega’s waarvan 2 in dezelfde rol als jij. De afdeling Wagenparkbeheer beheert alle gekentekende voertuigen die niet binnen de verhuurvloot vallen. Het huidige wagenpark bestaat momenteel uit ongeveer 2.150 vrachtwagens, personenwagens en aanhangwagens in onder andere Nederland, Duitsland, België, Engeland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen en Tsjechië. Wagenparkbeheer is verantwoordelijk voor het inkoopbeleid en het onderhoud van het Boels-wagenpark. Je Ieder heeft zo zijn of haar eigen specialisme (bijv. tol of brandstof management) en jij krijgt er ook een toegewezen.

 

Het oranje team en jij

Servicegericht, proactief en goed kunnen werken in teamverband: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Medewerker Wagenparkbeheer de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Jij hebt MBO/HBO werk- en denkniveau, doordat je een opleiding in technische/logistieke richting hebt voltooid of door relevante werkervaring
 • Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring in bijvoorbeeld de autobranche, transport of wagenparkbeheer en je hebt technische kennis van (vracht)auto’s
 • Je hebt een uitstekende beheersing van het Office pakket. Het is een pré als je al gewerkt hebt met SAP. Je hebt ervaring met het opzetten van management informatie rapportages en dus ook met het analyseren van data
 • Ervaring met het beheer van leasecontracten en leveranciersmanagement en sla’s.
 • Naast de Nederlandse taal, kun je je goed verstaanbaar maken in het Duits en Engels, Frans is een pré

 

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Medewerker Wagenparkbeheer, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.218,- en € 3.168,-  bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Medewerker Wagenparkbeheer in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op

06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via