Senior Administratief Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Zwolle - Voorst C
 • Vakgebied Administratief

Dit is de rol

Is administratie en planning geen enkel probleem voor jou? Krijg je energie van een dynamische omgeving waar je continu wordt uitgedaagd om snel te schakelen? Of vind jij het gewoon een uitdaging om met interne klanten te bellen? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature van Senior Administratief Medewerker bij ons Boels kantoor in Zwolle echt iets voor jou!

Boels pitstop
Als Senior Administratief Medewerker kom jij te werken op het bedrijfsbureau van onze HUB in Zwolle. Bij Boels hebben wij meerdere HUBS en Zwolle is er hier één van, vanuit  deze locatie ondersteunen wij de klanten en filialen met groot equipment in logistieke en technische bewegingen. . Vanuit het bedrijfsbureau worden alle logistieke planningen gemaakt zoals transport- en materieelplanningen. Omdat onze werkzaamheden op deze locatie zijn toegenomen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Omdat het op al onze locaties druk en hectisch kan zijn is geen dag hetzelfde en hou jij je ook bezig met aanverwante werkzaamheden.

Als Senior Administratief Medewerker werk jij nauw samen met 3 directe collega’s op de planning, 6 vaste chauffeurs en 4 tot 6 externe chauffeurs. Als de Senior ben jij degene die de lead neemt in het team en overzicht kan houden over alle werkzaamheden. Een transportplanning maken is voor jou geen probleem. Samen met de afdeling planning is het team verantwoordelijk voor een juiste verwerking van de bonnen van de chauffeurs. Omdat onze machines dagelijks worden verhuurd en retour komen geeft het team ook ondersteuning voor de verhuurplanning. Verder draai jij, net als jouw collega’s, 1 x per 5 weken een storingsdienst. Mocht er een storing binnenkomen is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de klant netjes te woord wordt gestaan en dat er, indien nodig, een monteur naar de locatie wordt gestuurd of dat er transport wordt geregeld om de machine om te ruilen. Uiteraard ontvang jij hier een passende vergoeding voor!

De Boels familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels
één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij
Zelfstandig werken, een team enthousiasmeren en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Senior Administratief Medewerker de beste te worden, heb je:

 • Bij voorkeur een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby, aangevuld met MBO diploma richting administratie
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met Word en Excel en ben je in bezit van rijbewijs B
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten
 • Een hands- on mentaliteit

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Senior Administratief Medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.000,- en € 2.600,- op basis van een fulltime dienstverband (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Zwolle
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van Senior Administratief Medewerker in Zwolle een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik, Sarina van den Ancker,  geef graag antwoord via WhatsApp of telefoon op 0618414812 of via mail: sarina.vandenancker@boels.nl  Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via