Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zoetermeer - Bleiswijk (Hub)
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Kom jij ervoor zorgen dat al ons materiaal loopt als een geoliede machine? Als servicemonteur vanuit onze vestiging in Zoetermeer - Bleiswijk is geen dag hetzelfde. Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoud en reparaties aan het volledige Boels Assortiment. De machines van Boels zijn zeer divers, denk aan hoogwerkers, stoomaggregaten maar ook aan machines op het gebied van grondverzet. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de machine naar behoren werkt en zo snel mogelijk klaar is voor de verhuur.

 

Op basis van de dagelijkse planning weet jij welke klanten van Boels jij moet bezoeken voor het verrichten van onderhoud of reparaties. Door jouw kennis en ervaring ben jij instaat om te analyseren waarom een machine niet naar behoren werkt. Vervolgens zorg jij ervoor dat de storing ter plaatse snel en accuraat wordt opgelost zodat de klant weer verder kan mijn zijn/haar klus. Naast het bezoeken van klanten zal jij ook regelmatig onze vestigingen in de regio Rotterdam, Utrecht en Den Haag bezoeken. Samen met de (assistent) Filiaalmanager en verkopers bepaal jij waar jou hulp als servicemonteur bij nodig is. Vanuit jouw klant- & servicegerichte instelling sta jij dan ook te springen om de volgende storing op te lossen. Kortom; een veelzijdige baan als servicemonteur in een prachtige regio waar jij in aanraking komt met grote én kleine machines!
 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken in Zoetermeer - Bleiswijk binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Denk hierbij aan transport, technische dienst en terreinmedewerkers. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!


Het Oranje team en jij
Stressbestendig en technisch onderlegd: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als servicemonteur de beste te worden, heb je:

 • Een relevante technische opleiding afgerond
 • Technisch een brede bagage: je hebt gevoel voor mechanica én een basiskennis elektrotechniek en je bent in staat om snel elektrische storingen op te lossen met behulp van info uit bedieningspanelen, motorsturingen en elektrische schema’s
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan
 • Een hands- on mentaliteit, storingsdienst is geen probleem!


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als servicemonteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.095,- en € 3.450,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Zoetermeer
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende mbo-opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van servicemonteur in Zoetermeer een schot in de roos? Upload nu je cv. Toch nog een vraag? Dan geef ik graag antwoord via WhatsApp op 0613388109 of via mail:  paul.reinartz@boels.nl  Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via