Commercieel Technisch Buitendienst Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Den Bosch - De Rietvelden
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Boels pitstop

Als Commercieel Technische Buitendienst Medewerker bij onze divisie DIY (Do It Yourself) ga je aan de slag in de regio Den Bosch/Veghel en ben je verantwoordelijk voor het verhuurassortiment in diverse bouwmarkten binnen jouw regio. Denk aan jouw lokale Praxis, Gamma en Karwei . Hier hebben zij een verhuurpunt waar Boels machines verhuurd worden. Zo kunnen de klanten al hun materiaal kopen en onze oranje machines huren op één plaats. Hoe handig is dat? Gemiddeld ben je vier dagen per week met de servicebus onderweg om de bouwmarkten te bezoeken. Jij bent het aanspreekpunt voor de verhuurmedewerkers bij vragen en problemen en zorgt ervoor dat de machines probleemloos verhuurd kunnen worden. Middels jouw kennis en ervaring motiveer je en leid je de medewerkers van de bouwmarkt op en bied je ondersteuning op technisch, commercieel en administratief vlak. Dit maakt jouw werk ontzettend leuk, want je bent niet alleen een monteur, je bent ook dé man of vrouw met de kennis van het proces. Dit zorgt voor veel afwisseling wat jouw werk uitdagend en variërend houdt.

Je dag bestaat uit verschillende bezigheden wat de functie erg veelzijdig maakt. Zo controleer je de verhuurcontracten en bewaak je de verhuurtermijnen. Ook beheer je de voorraad zodat machines en accessoires voldoende voorradig zijn voor verhuur en/of verkoop. Tot slot ben je als Commercieel Technische Buitendienst Medewerker doorgaans één dag per week werkzaam in het Boels filiaal in regio
Den Bosch/Veghel  om reparaties aan machines uit te voeren en je administratie bij te werken.

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in DIY Divisie is actief in het Nederland, Duitsland, Belgie en Oostenrijk. Al je collega's bieden hun eigen individuele kwaliteiten (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

 

Het oranje team en jij

 

Het is een hechte team dat graag kennis met elkaar deelt. De functie is zelfstandig, maar als je een vraag hebt, staat iedereen voor je klaar om te helpen. Jij komt in een team waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt.

 

‘Zelfstandig, zelf gemotiveerd en service gericht’: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Commercieel Technische Buitendienst Medewerker in regio Den Bosch/Veghel de beste te worden, heb jij:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Relevantie technische ervaring
 • Goed in het onderhouden van positieve klantenrelaties met het personeel op de bouwmarkten
 • Administratieve taken nauwkeurig afronden
 • Rijbewijs B

 

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als Commercieel Technische Buitendienst Medewerker in regio Den Bosch/Veghel, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €1833,- en €2618,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
 • Jij neemt een busje mee naar huis en jij krijgt een laptop en telefoon ook

 

Boelseye!

Is deze vacature van Commercieel Technische Buitendienst Medewerker in regio Den Bosch/Veghel een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Marlon en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 007 975. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via