Recruiter

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied HR

Dit is de rol

Boels pitstop
Binnen ons bedrijf ben je als recruiter in Sittard verantwoordelijk voor het gehele werving en selectieproces binnen jouw district in Nederland. In dit geval gaat het om de regio Noord-West (van Den Helder tot Utrecht). Je zoekt actief naar de beste mensen die passen binnen onze sterk groeiende en snel veranderende organisatie. Hoe je dit doet bepaal je grotendeels zelf, je bouwt je eigen netwerk en je zoek naar creatieve oplossingen om onze doelgroep te bereiken. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor het gehele proces van het moment dat de vacature ontstaat tot aan het moment dat het contract wordt verstuurd. Als recruiter in Sittard zijn jouw taken zeer gevarieerd. Je zet namelijk zelf een wervingsplan op en schrijft daarbij wervende vacatureteksten (SEO-proof) en start indien nodig een online campagne, je benadert en selecteert kandidaten, je bent het eerste aanspreekpunt voor de hiringmanager en de kandidaat en denk je mee aan verbetervoorstellen voor ons recruitmentproces. Je werft voornamelijk de monteurs, depotmanagers, verkoopmedewerkers en accountmanagers voor jouw regio.

Wat zegt jouw toekomstige collega over deze functie:
Je bent verantwoordelijk voor het hele proces tot aan het aanbod en hierbij krijg je veel vrijheid om je werk op jouw manier uit te voeren. Ik vind het dan ook geweldig om iedere dag de stakeholders te informeren over de actuele arbeidsmarkt en onze sollicitanten te begeleiden naar hun nieuwe uitdaging. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden is er ook genoeg ruimte om te werken aan projecten zoals campusrecruitment, employerbranding, refferalrecruitment en de optimalisatie van recruitmentprocessen en tools. Kortom, veel afwisseling!

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit ongeveer 12 recruitmentspecialisten verdeeld over 3 landen en hebben de focus op werving en selectie binnen Nederland, Duitsland, België, UK, Oostenrijk en Polen. In de overige landen wordt dit proces opgepakt door de HR-Partner. Jij komt in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt.

Het oranje team en jij

Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als recruiter de beste te worden, heb je:

 • Een afgeronde HBO opleiding Human Resources of gelijkwaardig
 • Minimaal 2 jaar ervaring als recruiter, bij voorkeur in een internationale organisatie
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Duits is een pré
 • Ervaring als netwerker en weet je hoe je het juiste talent proactief kunt vinden en benaderen
 • Van nature in je zitten om kandidaten te verrassen om hen zo en een geweldige recruitment ervaring te geven, ook als ze niet zijn aangenomen

 

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Recruiter, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.440,- en € 3.486,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Recruiter in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via