Chauffeur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Standplaats Zwolle - Voorst C
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Ben jij die Chauffeur, die geniet van de vrijheid om buiten aan de slag te zijn? Ben jij in staat zelfstandig en verantwoordelijk jouw routes te rijden? Lees dan snel verder, want dan is deze functie waarschijnlijk geschikt voor jou!

 

Boels pitstop

De afdeling Biobox in Zwolle is verantwoordelijk voor het plaatsen, onderhouden, schoonmaken en ophalen van de Biobox, dit van één enkele op een bouwterrein tot aan honderd Bioboxen op een groot evenement. De functie van de chauffeur in Zwolle is zeer divers. Dagelijks ontvang een route/rittenlijst, deze ontvang je op een boordcomputer waarin je alle benodigde informatie terugvind. Je start jouw werkdag vanuit thuis, je mag de bedrijfsauto namelijk mee naar huis nemen zodat, indien dit makkelijker is, jij meteen vanuit thuis aan de slag kan! Een route bestaat de ene dag uit het reinigen en gebruiksklaar maken van de toiletunits in jouw gebied, de andere dag ben jij bezig met het ophalen en plaatsen van Bioboxen en later in de week sta jij op een evenement gepland om hier de gehele dag boxen te onderhouden.

Routes veranderen ook door de dag heen, bijvoorbeeld door het sluiten van een bouwplaats, het sluiten van een evenement, door verkeershinder of doordat collega’s bijv. hulp nodig hebben. De planners op kantoor voorzien jou via de boordcomputer van de laatste informatie, omdat jij flexibel en stressbestendig bent, raak jij hierdoor alleen maar meer gemotiveerd! Naast je operationele werkzaamheden, ben je als chauffeur zelf verantwoordelijk om jouw bedrijfswagen schoon te houden en verzorg jij klein onderhoud, denk hierbij aan het bijvullen van olie en andere vloeistoffen, banden oppompen enz. Je staat dagelijks in contact met klanten van Boels Rental, jouw collega’s op het kantoor in Sittard (telefonisch en via boordcomputer) en met de filialen van Boels Rental in de regio Zwolle.

 

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Amsterdam bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.
 

Het oranje team en jij
Servicegericht en behulpzaam: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als driver de beste te worden, heb je:
 

 • Een gezonde werkmentaliteit hebt en verantwoordelijk bent ingesteld
 • Een rijbewijs B
 • Ervaring hebt in een soortgelijke branche (transport / logistiek / productie / afvalverwerking / toiletverhuur), dit is een pré
 • Een flexibele instelling qua werktijden en dagen
 • Een klant- en service gericht karakter

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als driver, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een startsalaris van € 1.960,- op basis van een fulltime werkweek (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!

Is deze vacature van Chauffeur in Zwolle een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV en motivatiebrief. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij, Niels Nielen. Dit kan via WhatsApp of telefonisch op 06-42109963. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via