Servicemonteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Utrecht - Lage weide
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Als monteur binnen Boels kom jij terecht bij het specialistische onderdeel Boels Power & HVAC, jouw collega’s binnen Power & HVAC zijn specialist binnen dit vakgebied en staan bekend als dé specialist in het verhuren, installeren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van energie- en klimaatbeheersing. Vanuit de vestigingen te Sittard, Rotterdam en Meerhout (B) houden jouw toekomstige collega’s zich  bezig met vertalen van praktische vraagstukken vanuit de klant naar operationele oplossingen.

Vanuit onze locatie te Utrecht ben jij als monteur verantwoordelijk voor het installeren van aggregaten chillers, heaters, boilers, airconditioning en aanverwante producten, dit alles met als doel de klant te ondersteunen en uit te helpen. Omdat de werkzaamheden worden uitgevoerd op locatie bij de klant betekent dit dat jij een afwisselende functie hebt én regelmatig klantcontact zal hebben. Omdat jij naast technische kennis ook nog eens over uitstekende communicatieve vaardigheden én een klantgerichte instelling beschikt is dit voor jou geen enkel probleem! Naast de montage ben jij tevens verantwoordelijk voor het leveren van service & onderhoud aan de producten van Power & HVAC.

Kortom; een afwisselende functie als technisch specialist in de regio Utrecht waarin wij jou kunnen helpen bij jouw ontwikkeling en jij ons helpt bij de verdere opbouw van Boels Power & HVAC!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Utrecht bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij

Kennis van de techniek en flexibel; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als monteur de beste te worden, heb je:

 • Een relevante technische opleiding op MBO niveau;
 • Een technisch brede bagage: relevante ervaring op het gebied van HVAC, klimaat techniek, koeltechniek of vergelijkbaar;
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan, je bent oplossingsgericht en flexibel;
 • Een hands- on mentaliteit, zelfstandig en leergierig
 • Een rijbewijs B, omdat jij jouw werk op verschillende locaties uitvoert is dit een eis voor deze rol; rijbewijs BE is een pré


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.300,- en € 3.450,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Utrecht
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van monteur in Utrecht een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Twijfel je of deze rol wel helemaal bij jou past? Neem dan zeker contact op, wij denken graag met jou mee! Verder nog vragen? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via