Jr. Business Analist

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Boels Pitstop

In de rol van Jr. Business Analist ben jij onderdeel van het team in Sittard dat verantwoordelijk is voor het neerzetten van End-to-End business processen binnen Boels. Om succesvol te zijn, ben je enerzijds continue bezig met proces innovatie en harmonisatie met als doel commercieel onderscheidend te zijn in de markt. Anderzijds hou je je als Jr. Business Analist bezig met het optimaliseren van business processen met als doel onze operational excellence te verhogen. Hierbij zijn het reduceren van operationele kosten, het vergroten van de productiviteit en het verbeteren van de customer experience belangrijke speerpunten. Je vertaalt het Boels Strategiehuis naar business cases (opportunities en improvements) en bent de aanjager voor integratie en optimalisatie van de business processen. Je bent in staat efficiencies en synergiën te signaleren binnen bestaande business processen door middel van proces- en data analyses. Het uitvoeren van analyses op eigen initiatief en op verzoek van collega’s is onderdeel van deze verantwoordelijke functie. Je houdt oog op de bal voor kwaliteit, standaardisatie, verbetering en borging van bestaande en nieuwe processen op alle niveaus binnen de organisatie. De output van het BPM team dient als input voor IT en de process owners binnen Operations en HQ afdelingen. Hierin houd je de ‘return on investment’ nauwlettend in de gaten en ga je op project basis rapporteren inzake de business case. Dit alles doe je vanuit HQ Sittard voor de hele Boels organisatie.

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team Business Process Management (BPM) is een jong team binnen Boels dat in opbouw is en uitgroeit naar een aantal Business Analisten en Continuous Improvement Experts op diverse snijvlakken. Je rapporteert aan de Manager Business Process Management.

Het oranje team en jij

Communicatief sterk en analytisch: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Jr. Business Analist de beste te worden bij Boels heb je:

 • Je hebt 1 – 3 jaar ervaring in soortgelijke rol of bent net afgestudeerd en op zoek naar de eerste of volgende stappen in je nog jonge carrière
 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van (Technische) Bedrijfskunde, Bedrijfskundige Informatica, Business Information Technology of vergelijkbaar
 • Je bent bekend met de Lean / 6Sigma methodiek
 • Je hebt goede kennis van MS Excel, inclusief macro’s en pivots. Kennis van één of meerdere reporting tools zoals Power BI, QlikSense of vergelijkbaar is een pre
 • Qua persoonlijkheid beschik je over een gezonde mix van hard skills (analytisch) en soft skills
  (adviesvaardigheden, stakeholdermanagement). Daarmee kun je makkelijk schakelen tussen verschillende niveaus in de organisatie en krijg je collega’s mee in je analyses en de verandering en je hebt een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal

              

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Jr. Business Analist dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.218,-  en € 3.168,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Jr. Business Analist in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via