Communicatie Adviseur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Marketing

Dit is de rol

Boels pitstop
Als interne communicatie adviseur in Sittard voel jij je als een vis het water in de wereld van interne communicatie. Jij bent breed inzetbaar en weet als geen ander hoe je de juiste snaar moet raken bij je collega’s. Daarbij ben je een creatieve sparringpartner, je bepaalt samen met je manager de ‘wat’. Nu is het aan jou als adviseur om de ‘hoe’ te bepalen. Hiervoor ben je in staat om nieuwe en creatieve (digitale) concepten te bedenken waardoor collega’s geïnformeerd en geëngageerd worden. Je kerntaken bestaan onder andere uit het schrijven en coördineren  van intranetberichten, blogs en interne-nieuwsbrieven. Maar ook uit het initiëren en uitrollen van (digitale) campagnes, het organiseren van medewerkers events, het aansturen van externe partners en houd jij je bezig met effectmetingen en rapportages. Kortom, veel afwisseling!

Wij zoeken een nieuwe collega in Sittard die een ‘self-starter’ is en die het beste uit zichzelf en zijn omgeving wil halen. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen. Je bent een echte ‘digital native’ en je volgt de de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet. Je beschikt daarnaast over een gezonde dosis humor en zelfreflectie.

Jouw toekomstige manager Daan Deijsselberg vertelt over deze functie:
We zijn dagelijks bezig met het informeren en betrekken van onze medewerkers. We zijn een team in ontwikkeling en er is veel ruimte voor nieuwe initiatieven. Boels is een dynamische omgeving om in te werken, geen dag is hetzelfde en er is enorm veel ruimte voor groei en ambitie.

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit een aantal enthousiaste collega’s in verschillende rollen. Je gaat deel uit maken van een dynamisch team Interne Communicatie, dat onderdeel is van de afdeling Marketing & Communicatie. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij

Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Communicatie Adviseur de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een afgerond HBO / WO opleiding in Communicatie
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring (bij voorkeur bij een internationale organisatie)
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré)
 • Ervaring in het leiden van deel projecten: coördinatie, aansturing, budgettering, administratie en rapportages
 • Communicatief sterk: Je weet jezelf goed te presenteren en anderen te overtuigen


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Communicatie Adviseur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.744,- en € 3.920,-  bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Communicatie Adviseur in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via