Service Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Sittard, Langs de Heij 20
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Als service monteur kom jij terecht bij Boels Site Security te Sittard. Jouw collega’s van Site Security zijn specialist op het gebied van tijdelijke bewakingsoplossingen door heel Nederland. Vanuit Sittard richten wij ons op onze klanten in Zuid Nederland, België en (gedeeltelijk) binnen Duitsland. Jij gaat onderdeel uitmaken van een team van specialisten die advies en producten voor het beveiligen en bewaken van elk terrein bieden. Denk hierbij aan geavanceerde bewakingscamera’s tot aan draadloze bewakingssystemen. Deze systemen kunnen als videomanagementsystemen worden ingezet voor onze klanten of als bewakingscamera met alarmopvolging door onze meldkamer. In combinatie met toegangscontrole bieden we zo een totaaloplossing voor de beveiliging en bewaking van uw site of bouwplaats.

Als servicemonteur is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de algehele beveiliging bij onze klanten naar behoren werkt. Samen met een ervaren collega leer jij de kneepjes van het vak op het gebied van het installeren, demonteren én onderhouden van onze beveiligingssystemen, camera- & alarmsystemen en toegangscontrole. Dit doe jij op verschillende locaties door, voornamelijk, Zuid Nederland én buitenland zoals België en Duitsland. Dit betekent dat jij aan uitdagende projecten kan werken zoals Tomorrowland in België en met mooie klanten in aanraking komt zoals een Damen Shipyards of Nike met wie wij regelmatig samenwerken.

Kortom; als servicemonteur bij Boels Site Security ontwikkel jij je op technisch inhoudelijk vlak binnen een afwisselende functie in binnen- & buitenland!

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Sittard bestaat uit meerdere collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij
Kennis van de (elektro)techniek, communicatief en flexibel; jij kan het én bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als service monteur de beste te worden, heb je:

 • Een relevante MBO opleiding afgerond met technische richting;
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol, ervaring met camera’s / alarmsystemen / toegangscontrole is een pré;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels en / of Duits is een pré;
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan;
 • Een rijbewijs B.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als service monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.095,- en € 3.140,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Bedrijfsbus;
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen of een specialistische opleiding zoals MVB / TBV;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van service monteur in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?


Voor deze functie is, indien jij gaat starten, een verklaring van betrouwbaarheid vereist.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via