Filiaal Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Drachten
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Zit ondernemen in jouw bloed? Haal jij het beste uit jouw medewerkers en verbind jij zowel kansen als mensen met elkaar? Dan is deze filiaalmanager vacature bij Boels in Drachten waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Dit kun je verwachten als filiaalmanager in Drachten: jij runt jouw eigen filiaal door middel van teamwork. Je bent van nature een verbinder, ondernemer en coördinator pure sang! Ook ben je verantwoordelijk voor het dagelijks aansturen van je collega’s, voor de vloot (verhuurmateriaal) en is het voor jou geen probleem om de klanten en kansen in het leveringsgebied in kaart te brengen. Zo kan het gebeuren dat jij ’s ochtends thuis in de krant lees dat er groot bouwproject gestart gaat worden in de buurt. Zo nieuwsgierig als jij bent ga jij op zoek naar de aannemer en legt de eerste contacten. Hoe gaaf is het als je later wordt teruggebeld en dat jij de hoogwerkers mag gaan leveren?

Het is belangrijk dat jij als filiaalmanager weet wat er speelt in de omgeving van Drachten en dat acquisitie voor jou geen enkel probleem is. Natuurlijk ben je hier niet de hele dag mee bezig. Er wordt van je verwacht dat je affiniteit hebt met de verhuur-, bouw- of industriesector en je het niet erg vindt om met ‘de schoenen in de klei’ te staan. 1 team, 1 taak. Want de ene keer spring je bij achter de balie, de andere keer inventariseer je op locatie met de klant zijn of haar huur behoeftes. Kortom, heel veel afwisseling!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jouw toekomstige team in Drachten bestaat uit 4 fulltime medewerkers. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen deze vestiging. Aan jou de taak om verder te bouwen. Daarnaast werk je veel samen met de andere Boels filialen in Friesland waardoor je bijvoorbeeld ook regelmatig in Sneek te vinden bent.

Het oranje team en jij
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau en 1 tot 3 jaar relevante ervaring
 • Voldoende commerciële eigenschappen en is acquisitie geen enkel probleem
 • Ervaring met het maken van strategische/meetbare plannen
 • Een flexibele instelling waarmee je ook, middels een roulatieschema, op zaterdagochtend wil werken
 • Organisatievermogen en ben je flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je een echte ‘people manager, communicatief sterk en toon je initiatief
 • Alle kwaliteiten om medewerkers beter te maken en durf je beslissingen te nemen t.a.v. het personeelsbeleid


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.600,- en € 3.150,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Drachten
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Drachten een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik, Sarina van den Ancker, geef graag antwoord via telefoon of WhatsApp op 0618414812 of via mail: sarina.vandenancker@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via