Chauffeur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Geen vereiste
 • Standplaats Geleen
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Vind jij het leuk om op de weg te zitten? En heb jij affiniteit met techniek en klantenservice? Dan is deze chauffeur vacature bij Boels in Geleen waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Zo zoek ik in Geleen een chauffeur BE! Deze functie geldt dat je iedere dag rond een uurtje of 5 klaar bent (er zijn natuurlijk uitzonderingen). Dit betekent dat je veel tijd hebt om bij je gezin te zijn, lekker te sporten of een biertje te drinken met je vrienden. Klinkt goed toch?

Maar laat ik je nu even meenemen in een dag van een chauffeur bij Boels in Geleen. In de ochtend heb je tijd om even bij te praten, want de wagens zijn al geladen. Erna kun jij meteen door naar de klant. Je bent onderweg en komt helaas vast te staan in een file. Doordat je weet hoe belangrijk het is om op tijd te komen, bel je je collega op het filiaal zodat deze het kan doorgeven aan de klant. Eenmaal daar aangekomen, komt er een ongeduldige aannemer naar je toe. Als chauffeur weet je als geen ander hoe je hier mee om moet gaan en weet jij de aannemer zo ver te krijgen, dat hij ook begrip heeft voor jouw situatie. Zo kun jij snel lossen en weer door naar de volgende klus. Als je bij het project bent, adviseer je over het gebruik van de machine, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Ook verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant.

 

Het filiaal is gespecialiseerd in alles voor hijsen en heffen. Waaronder een breed scala aan takels, lieren, wekkooien, klemmen/tangen, portaalkranen, ladderliften, glaszetten, materiaalliften, minihijskranen en de noodzakelijke valbeveiliging. Boels biedt een breed scala aan machines om materialen op een veilige en doeltreffende horizontaal of verticaal te transporteren. Wij hebben oplossingen voor kleine projecten maar ook voor hijsklussen in de zware industrie of omvangrijke bergingsoperaties en hijs/hefconstructies voor bouwactiviteiten op grote hoogte. Natuurlijk verhuren wij ook de gewone doe-het-zelf- en bouwmachines enz.

 

Driekwart van je dag ben je onderweg en de rest van de tijd ben je een 'allrounder' in het depot; een klant aan de balie helpen met zijn bestelling, een technische collega assisteren in de werkplaats, de vrachtwagens laden en lossen. Jouw flexibiliteit zal de sleutel zijn tot jouw succes!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Geleen bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij
‘Servicegericht en behulpzaam’: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team in Geleen! Om daarnaast ook als chauffeur de beste te worden, heb je:

 • 1 -3 jaar relevante rijervaring hebt als chauffeur
 • Een rijbewijs BE is essentieel
 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s. De kennis leren we je nog wel bij
 • Een hands- on mentaliteit
 • Een passie voor klantenservice


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als chauffeur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €1700 - en €2071 - op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Geleen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van chauffeur in Geleen een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp/SMS op 0031 639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via