Medewerker Wagenparkbeheer

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Boels pitstop
Als Medewerker Wagenparkbeheer heb je een belangrijke rol. Jij bent namelijk vanuit het hoofdkantoor in Sittard verantwoordelijk voor het goede verloop van de administratie, documentatie en rapportages van onze voertuigen. En dan hebben we het over duizenden voertuigen in heel Europa. Als collega’s vragen hebben, pak jij dit op vanuit Sittard en zorg je voor een passende oplossing. En hier ben jij toe in staat want je hebt al een aantal jaar ervaring in een soortgelijke rol en affiniteit met auto’s, lease en wagenparkbeheer. Verder is het voor jou belangrijk dat de procedures op orde zijn en worden nageleefd. Je administreert en documenteert o.a. het onderhoud en de reparaties van de voertuigen. Je ondersteunt bij de inkoop en uitlevering van voertuigen door een correcte  administratieve afhandeling en rapportage. Je ondersteunt bij het opstellen en handhaven van het wagenparkbeleid en de processen. Je draagt zorg voor de administratieve afhandeling, zoals controle van facturen en het verstrekken van orders. Je beheert en analyseert de gegevens uit het wagenparkbeheersystemen. Op basis van deze gegevens doe jij aanbevelingen die leiden tot kwaliteitsverbeteringen en kostenbesparingen. Ten slotte houd jij als Medewerker Wagenparkbeheer ook de gegevens in de gaten van onze wagenparkbeheersystemen. Je rapporteert periodiek deze gegevens en als jij denkt dat iets beter kan, geef jij proactief jouw advies.

 

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 9 enthousiaste collega’s waarvan 2 in vergelijkbare rol als jij. Ieder heeft zo zijn of haar eigen specialisme (bijv. tol, track & trace of brandstof management) en jij krijgt er ook een toegewezen. De afdeling Wagenparkbeheer beheert alle gekentekende voertuigen die niet binnen de verhuurvloot vallen. Het huidige wagenpark bestaat momenteel uit ongeveer 2.450 vrachtwagens, personenwagens en aanhangwagens in onder andere Nederland, Duitsland, België, Engeland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen en Tsjechië. Wagenparkbeheer is verantwoordelijk voor het beleid, de inkoop en het onderhoud van het Boels-wagenpark.

 

Het oranje team en jij

Servicegericht, proactief en iemand die goed kan werken in teamverband: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Medewerker Wagenparkbeheer de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Jij hebt HBO werk- en denkniveau, doordat je een opleiding in bedrijfseconomische, logistieke richting hebt voltooid of door relevante werkervaring
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar financieel/administratieve werkervaring in bijvoorbeeld de autobranche, logistiek,  transport of Wagenparkbeheer.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van het Office pakket en in het bijzonder Excel. Het is een pré als je al gewerkt hebt met SAP en/of een wagenparkbeersysteem.
 • Je hebt ervaring met het opzetten van management informatie, KPI’s rapportages en dus ook met het analyseren van data. Ervaring met financieel beheer zoals TCO berekeningen en activa beheer van voertuigen is een pré
 • Naast de Nederlandse taal, kun je je (goed) verstaanbaar maken in het Duits en Engels

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Medewerker Wagenparkbeheer, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.833,- en € 2.618,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Medewerker Wagenparkbeheer in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via