ERP Applicatie Specialist

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Philipsterrein
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Bijt jij je vast in uitdagende bedrijfsvraagstukken en vind jij hier de juiste ERP oplossing bij? Wil jij processen verder digitaliseren en efficiënter werken stimuleren. Wil je in een dynamische verander omgeving weken? Dan is de vacature van ERP Applicatie Specialist waarschijnlijk iets voor jou!  

Boels pitstop
Als ERP Applicatie Specialist ben je de kennishouder van ons verhuur ERP pakket (Insphire). Vanuit projecten komen verander / aanpassingsverzoeken. Met jouw kennis en kunde ga je op zoek naar een goede bijpassende oplossing binnen het ERP pakket. Waarbij het ERP pakket bestaat uit een desktop versie en een mobiele versie. Je werkt samen met diverse aanvragers uit de verschillende bedrijfsonderdelen en met onze eigen IT project managers (allen werkzaam in Sittard). We staan in continu contact met onze leverancier en werken samen om diverse extra functionaliteiten ontwikkeld en geïmplementeerd te krijgen.

Verder houd je als ERP Applicatie Specialist dagelijks bezig met het vergaren van business requirements ten aanzien van de ERP functionaliteiten. Ook zoek jij naar de juiste inrichting binnen het ERP-pakket op basis van de vraag vanuit de business. Oplossingen dienen gezocht te worden in zowel de ERP applicatie als in de mobiele applicatie. Processen LEAN maken behoort ook tot jouw werkzaamheden. Jij schrijft change requests t.a.v. het ERP pakket. Ook test je bestaande en nieuwe functionaliteiten en werk je mee aan de implementatie van nieuwe software en/of verandering in de bestaande software (projectmatig).

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard  waar jij bij kan horen bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende rollen.

Je maakt onderdeel uit van het IT development team en je rapporteert aan de Manager IT development. In dit team ligt de nadruk op het verder automatiseren en digitaliseren van de organisatie, voor zowel de verhuur business units als ook de ondersteunende afdelingen.

Het oranje team en jij

Analytisch en communicatief sterk: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als ERP Applicatie Specialist de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding
 • Je hebt minimaal 5 jaar ERP-implementatie ervaring (bijv Exact, Navision, Unit4, etc.)
 • Basis SQL kennis en/of Crystal Reports is een pre
 • Basis kennis van IIS is een pre
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré).


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als ERP Applicatie Specialist, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.744,- en € 3.920,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van ERP Applicatie Specialist in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via