Portfolio Manager Vastgoed

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Boels pitstop
In de rol van Portfolio Manager Vastgoed breng jij met je kennis en ervaring het dynamische en internationale Boels Rental (hoofdkantoor in Sittard) naar een hoger level. Je krijgt de vrijheid om zelf vorm te geven aan je taken. In de beginfase is een belangrijk onderdeel van jouw rol het (samen met collega’s) opzetten van een project portfolio systeem en deze gedegen in te richten. Omdat jij al eerder een dergelijk systeem geïmplementeerd hebt, weet jij met overtuigingskracht alle informatie te verkrijgen van de stakeholders. Verder zorg je voor een betere informatievoorziening naar alle stakeholders, waarbij jij de risico’s en kansen inzichtelijk maakt. Met jouw kritische blik ga je aan de slag met het optimaliseren van de huidige processen en geef je heldere adviezen op basis van analyses en rapportages. Daarnaast ben je bezig met het vaststellen en verwerken van de standaard programma’s van eisen, (project)budgetteringen, planningen en benodigde middelen in overleg met de verschillende interne stakeholders. Ook bewaak je de samenhang tussen de verschillende projecten, prioriteiten, resources en strategische uitgangspunten.

Verder bewerk en bewaak je de lange termijn huisvestigingsplanning en neemt deze op in het project portfolio management systeem. Je brengt het vastgoedproces Plan-Build-Run in kaart en optimaliseert dit d.m.v. mandaten en besluitvormingsprocessen. Je bent initiatiefnemer en projectverantwoordelijke voor vastgoed gerelateerde dashboarding d.m.v. Qlik Sense in overleg met diverse interne stakeholders, o.a. ICT en Analytics. And last but not least stel jij een vastgoedstrategie (focusplan) op en/of actualiseert de bestaande strategie. Je brengt hier structuur in en communiceert dit met de relevante stakeholders. Kortom, jij bent als Portfolio Manager Vastgoed een echte bouwer en denkt in procesmatige en innovatieve oplossingen passend bij onze internationale setting! Dit alles doe je vanuit Sittard voor al onze internationale locaties.

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 6 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Je komt thuis in het team van Real Estate Support – onderdeel van afdeling Real Estate & Facilities management. Samen met jouw collega’s zorg jij voor de verdere professionalisering van onze internationale vastgoedportefeuille. Hierbij werk je nauw samen met de afdelingen Real Estate, Bouw en Facility.

Het oranje team en jij

Communicatief, sociaal sterk, innovatief en daarnaast ook nog financieel onderlegd: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Portfolio Manager Vastgoed de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een HBO of WO diploma op zak in een relevante richting, denk aan bedrijfskunde en/of vastgoedkunde
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring waarbij je ervaring hebt opgedaan in het vakgebied met bovenstaande taken en verantwoordelijkheden
 • Naast de Nederlandse taal, kun jij je ook goed verstaanbaar maken in het Engels en Duits
 • Affiniteit en kennis van verschillende softwaresystemen (zoals Qlik Sense)
 • Goed in het creëren van een procesmatige aanpak en structuren

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Portfolio Manager Vastgoed, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past 
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van Portfolio Manager Vastgoed in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-4108 5663 of via mail: michelle.mallie@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via