Projectmanager Digital Solutions

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Marketing

Dit is de rol

Boels pitstop
Als Project Manager Digital Solutions bouw je mee aan de digitale toekomst van Boels. Jij vindt het maar niks om in een gespreid bedje terecht te komen. Want jij wilt creëren en ideeën tot werkelijkheid brengen, van begin tot eind! Jij tovert deze ideeën om in nieuwe projecten en gaat tevens aan de slag met lopende projecten. Denk bijvoorbeeld aan het (mee) ontwikkelen van onze digitale DIY strategie en het managen van de projecten die hieruit voortkomen. Soms in langere trajecten waarin je iets volledig nieuws neerzet, soms in korte terugkomende issues waarin je slimme verbeteringen implementeert. Je bent de spin in het web tussen Marketing, Business en IT en schakelt dus met ease tussen de verschillende lagen in de Boels organisatie. Natuurlijk staat kwaliteit hoog in het vaandel en heb jij de planning en budget scherp op je netvlies staan. Hierbij houd jij de stakeholders up-to-date. Dit alles doe je vanuit Sittard voor onze gehele organisatie. Taken die hierbij horen zijn oa. het opstellen van projectplannen, bijv. rondom hot items als webshops, marktplaatsen en andere online sales kanalen. Dit doe je dmv het inventariseren en afstemmen van requirements met diverse stakeholders (oa. product owners, business, IT en derde partijen zoals een website bouwer of software leverancier). Ook het inventariseren en onderzoeken van technische mogelijkheden behoren tot jouw werkzaamheden. Kortom: een hele veelzijdige job waar jij vanuit Sittard het digitale verschil kan gaan maken voor Boels.


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 9 enthousiaste collega’s waarbij sommige collega’s al een volgroeid oranje hart hebben en anderen recentelijk bij Boels werken. Het team is nog groeiende maar momenteel bestaat het team uit een manager e-commerce, SEO specialist, online campagne specialist, content specialist, 2 product owners, een business analist en een QA specialist. Jij zult rapporteren aan de Director Digital. Het is een jong team van pioniers dat in de spotlights staat! Want wij snappen hoe belangrijk digitalisering is en jij gaat hier samen met jouw collega’s vorm aangeven. Dit alles in een open en no-nonsense setting!


Het oranje team en jij

Sterk analytisch, commercieel inzicht, gezond kritisch, goede people skills, ,toegankelijk en assertief; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Projectmanager Digital Soluitons de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een commerciële / business opleiding gevolgd)
 • Minimaal 4 jaar ervaring met e-commerce projecten als project manager / product owner (binnen een industrie met een grote digitale component)
 • Ervaring met Agile werken
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Projectmanager Digital Solutions , dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.709,- en € 5.298,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) 
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Projectmanager Digital Solutions in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591of via mail: marielle.boer @boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via