Manager E-commerce

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Marketing

Dit is de rol

Boels pitstop
Als Manager e-Commerce ben je verantwoordelijk voor onze (internationale) e-commerce strategie en coach je jouw team in Sittard. Je weet als geen ander hoe je de perfecte online campagnes moet neerzetten, traffic naar websites geneert en onsite conversie optimaliseert. Je loopt namelijk al een paar jaartjes mee en hebt diverse omgevingen gezien. Je bent thuis in online advertising platforms als Google Adwords, en gebruikt SEO analyse tools om in te spelen op de zoekvraag van de klant. Het oog wilt ook wat, dus nieuwe content en campagnes gaan niet online voordat jij deze hebt goedgekeurd! Ook wil jij als Manager E-commerce weten wat het resultaat is van jullie werk en maakt analyses. Jij houdt de conversies bij en optimaliseert waar nodig. Jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van content en online campagnes. Je bent nauw betrokken bij de implementatie van een nieuw CMS en commerce omgeving. Jij bepaalt, in samenwerking met onze marketing afdeling, welke online kanalen voor welke doeleinden worden gebruikt. Je analyseert resultaten en adviseert voor toekomstige campagnes. Ook manage jij de budgetten van campagnes en zoekmachine marketing en ga je hier kritisch en slim mee om. Ten slotte sta jij stevig in je schoenen en ben je communicatief sterk. Regelmatig heb je contact met externe partijen (en interne stakeholders) waarbij jij de beste deals voor Boels Rental maakt. Tevens neem je jouw collega’s onder jouw ervaren vleugels en deel je kennis met je team. Dit alles doe je vanuit Sittard voor de hele Boels organisatie.

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit een aantal enthousiaste collega’s in verschillende rollen.
Het team waar jij in thuis komt, is nieuw en groeiende – Afdeling Digital Solutions, team e-commerce. Jij zult een drietal collega’s versterken en met jouw senioriteit het e-commerce team naar een hoger level tillen. Het is een leuk, jong team met grote ambities en sterke wil. Kortom, mooie perspectieven! In deze functie rapporteer je aan de Director Digital Solutions.

Het oranje team en jij

Sterk analytisch, commercieel inzicht, gezond kritisch, goede people skills, toegankelijk, coachen en assertief.: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Manager E-Commerce de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in e-commerce. Leidinggevende ervaring binnen een internationale omgeving of bij een grote nationale online speler.
 • Hand-on ervaring met SEO en SEA tools, zoals bv Ahrefs en Google Adwords. Ervaring met Google Datastudio is een pre. Kennis van website optimalisatie, KPI’s en analytics.  Kortom, je weet door eigen ervaring waarover je hebt.
 • Ervaring met Agile werken.
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.
 • “Have a little patience” want jij komt thuis in een nieuwe afdeling + team. Je vindt het leuk om mee te bouwen en snapt dat dit tijd nodig heeft.
   

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Manager E-commerce, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 4.358,- en € 6.225,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) 
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Manager E-commerce in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via