Engineer Installatietechniek

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Standplaats Rotterdam-Europoort BP; Industri
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Als engineer installatietechniek binnen Boels kom jij terecht bij het specialistische onderdeel Boels Power & HVAC, jouw collega’s binnen Power & HVAC staan bekend als dé specialist in het verhuren, installeren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van energie- en klimaatbeheersing. Vanuit de vestigingen te Sittard, Rotterdam en Meerhout (B) houden jouw toekomstige collega’s zich  bezig met vertalen van praktische vraagstukken vanuit de klant naar operationele oplossingen.

Als engineer installatietechniek te Rotterdam heb jij een afwisselende functie waarin jij verantwoordelijk bent voor het doen van opnames op locatie waarbij jij overleg pleegt met de klant. Daaropvolgend maak jij offertes of zorg jij ervoor dat collega’s jouw opnames uitwerken tot een offerte en controleer jij deze, uiteraard maak jij ook schema’s en tekeningen. Zodra alles akkoord is en een datum bekend is ben jij verantwoordelijk voor het resultaat van de installatie, omdat jij een echte specialist bent kun jij dit zelf óf samen met de jouw collega en geef je ook nog eens uitleg ter plaatse aan de klant. Omdat wij binnen Power & HVAC in heel Nederland actief zijn betekent dit ook nog eens een groot werkgebied in de regio Europoort en Noord Brabant. Relatiebeheer, interne samenwerkingen uitbouwen én het binnen halen van nieuwe opdrachtgevers zal ook een essentieel onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden zijn.

Kortom; ben jij dé engineer installatietechniek met een commerciële drive die open staat voor een afwisselende én dynamische rol in de regio Rotterdam? Dan horen wij graag van jou!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels
één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt in Amsterdam te werken binnen een team van ongeveer 14  collega’s, waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt.

Het oranje team en jij
Technisch ervaren en communicatief: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als engineer installatietechniek de beste te worden, heb je:

 • MBO / HBO werk- en/of denkniveau;
 • 3 - 5 jaar relevante én praktische ervaring binnen de technische branche, kennis en ervaring binnen de HVAC is een pre
 • Ervaring met klantcontactenonderhouden én uitbouwen;
 • Communicatieve én commerciële vaardigheden;
 • Een hands- on mentaliteit.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als engineer installatietechniek, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.700,- en € 3.920,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • In deze rol krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van engineer installatietechniek in Rotterdam een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via