HR Applicatiebeheerder

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Philipsterrein
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Boels pitstop
Zet jij de Boels HR afdeling op het gebied van IT op scherp? Boels is een groeiende organisatie waar we veel bezig zijn met het optimaliseren en digitaliseren van processen. Dat doen we vanuit een sterk groeiende IT organisatie, centraal georganiseerd in Sittard. In rol van HR Applicatiebeheerder ondersteun je de eindgebruikers van HR door middel van oa. training, instructie en support. Je bent in staat om gewenste aanpassingen te identificeren en te specificeren en bent daarbij de gesprekspartner voor de ICT-afdeling en externe leveranciers. Daarnaast ben je in staat om voorkomende problemen, eventueel in samenwerking met derden, te analyseren en op te (laten) lossen. Vervolgens adviseer je over het oplossen van informatievraagstukken en neem je deel aan projecten. Je bewaakt de kwaliteit en integriteit van de data en controleert rapportages op fouten. Binnen de afdeling heeft elke functioneel beheerder zijn eigen expertisegebied (zoals bijvoorbeeld HR Applicatiebeheerder), waarbij hij/zij deze expertise uitdraagt onder de andere functioneel beheerders.

 

Je maakt onderdeel uit van het IT Beheersteam in Sittard en je rapporteert aan de Manager IT. In dit team ligt de nadruk op het ondersteunen en up and running houden van onze digitale organisatie, voor zowel de verhuur business units als ook de ondersteunende afdelingen. Naast jou is er nog een persoon als HR Applicatiebeheerder bezig met het beheer van de HR applicaties, hiermee zal veel afstemming plaatsvinden, maar ook geregeld ondersteuning van elkaars posities.

 

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 24 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. . Het is een gezellig team waar keihard gewerkt wordt maar ook hard gelachen.


Het oranje team en jij

Accuraat, communicatief sterk, klantgericht en resultaatgericht. Ook ben je in staat om verwachtingen van de interne klant en externe leverancier te managen en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als HR Applicatiebeheerder de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een voltooide informatica of informatiekundige opleiding
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met functioneel beheer
 • Je hebt minimaal een aantal jaren ervaring met beheer van HR applicaties
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en een sterk conceptueel vermogen
 • Je kunt in teamverband, in een lijnorganisatie maar ook in projectverband goed functioneren


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als HR Applicatiebeheerder, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.744,- en € 3.920,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) 
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van HR Applicatiebeheerder in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via