Projectmanager Real Estate Support

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Boels pitstop
In deze rol binnen het team Real Estate Support ben je verantwoordelijk voor diverse interne projecten. Je signaleert knelpunten en doet verbeteringsvoorstellen. Hierbij zorg je voor de vertaling van onze strategische doelen naar concrete tactische & operationele oplossingen. Daarnaast ben jij de gesprekspartner voor de verschillende operationele vastgoedafdelingen en vertaal je hun wensen naar  concrete uitgangspunten en randvoorwaarden. Dit alles doe je vanuit Sittard voor alle landen waar Boels werkzaam is.

 

Met jouw kennis en ervaring implementeer je de procesverbeteringen, waarbij je op natuurlijke wijze draagvlak creëert  en zorgt dat jouw collega’s zich bewust zijn van deze kaders en procedures.

Je bent verantwoordelijk voor het managen en implementeren van diverse professionaliseringstrajecten op onze vastgoedafdeling in Sittard, zoals optimaliseren van het forecastproces (OPEX en CAPEX), dashboarding voor afdeling vastgoed en het opstellen van managementrapportages. Hierbij is het jouw taak om het proces omtrent vastgoedinvesteringen goed neer te zetten en te implementeren. Daarnaast zorg je voor een integrale aanpak bij de implementatie van ons nieuwe vastgoedmanagementsysteem Planon, waarbij de impact op bestaande en nieuwe processen binnen en buiten de vastgoedafdelingen wordt bekeken. Ook ben je verantwoordelijk voor het creëren van diverse formats en procesverbeteringsvoorstellen die het beheer van onze vastgoedportfolio ten goede komen. Hierbij ga je in overleg met onze operationele vastgoedafdelingen en zorgt voor een goede balans om de vernieuwingen te implementeren. Als laatste bewaak je als Projectmanager Real Estate Support de samenhang tussen de verschillende projecten, prioriteiten, resources en strategische uitgangspunten binnen onze vastgoedafdeling


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 5 enthousiaste collega’s. Samen met deze leuke collega’s zorg jij voor de verdere professionalisering van onze internationale vastgoedportefeuille. Hierbij werk je nauw samen met de operationele vastgoedafdelingen.

Het oranje team en jij

Zelfstandig en flexibel : jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Projectmanager Real Estate Support de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een HBO of WO diploma op zak in een relevante richting, denk aan bedrijfskunde en/of vastgoedkunde
 • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring waarbij je ervaring hebt opgedaan in het vakgebied met bovenstaande taken en verantwoordelijkheden
 • Naast de Nederlandse taal, kun jij je ook goed verstaanbaar maken in het Engels en Duits
 • Affiniteit en kennis van verschillende softwaresystemen (zoals Qlik Sense, SAP Project en Planon of soortgelijke systemen)
 • Communicatief en sociaal sterk, innovatief en financieel onderlegd


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Projectmanager Real Estate Support, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.155,- en € 4.508,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Projectmanager Real Estate Support in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer @boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via