Chauffeur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Standplaats Drachten
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Ben jij die Chauffeur, die geniet van de vrijheid om buiten aan de slag te zijn? Ben jij in staat zelfstandig en verantwoordelijk jouw routes te rijden? Lees dan snel verder, want dan is deze functie waarschijnlijk geschikt voor jou!

 

Boels pitstop

De afdeling Biobox in Drachten is verantwoordelijk voor het plaatsen, onderhouden, schoonmaken en ophalen van de Biobox, dit van één enkele op een bouwterrein tot aan honderd Bioboxen op een groot evenement. De functie van de chauffeur in Drachten is zeer divers. Dagelijks ontvang een route/rittenlijst, deze ontvang je op een boordcomputer waarin je alle benodigde informatie terugvind. Je start jouw werkdag vanuit thuis, je mag de bedrijfsauto namelijk mee naar huis nemen zodat, indien dit makkelijker is, jij meteen vanuit thuis aan de slag kan! Een route bestaat de ene dag uit het reinigen en gebruiksklaar maken van de toiletunits in jouw gebied, de andere dag ben jij bezig met het ophalen en plaatsen van Bioboxen en later in de week sta jij op een evenement gepland om hier de gehele dag boxen te onderhouden.

Routes veranderen ook door de dag heen, bijvoorbeeld door het sluiten van een bouwplaats, het sluiten van een evenement, door verkeershinder of doordat collega’s bijv. hulp nodig hebben. De planners op kantoor voorzien jou via de boordcomputer van de laatste informatie, omdat jij flexibel en stressbestendig bent, raak jij hierdoor alleen maar meer gemotiveerd! Naast je operationele werkzaamheden, ben je als chauffeur zelf verantwoordelijk om jouw bedrijfswagen schoon te houden en verzorg jij klein onderhoud, denk hierbij aan het bijvullen van olie en andere vloeistoffen, banden oppompen enz. Je staat dagelijks in contact met klanten van Boels Rental, jouw collega’s op het kantoor in Sittard (telefonisch en via boordcomputer) en met de filialen van Boels Rental in de regio Drachten.

 

Het oranje team en jij

Je komt te werken in Drachten en zal met meerdere vestigingen samenwerken waardoor je met veel collega’s samenwerkt! Denk hierbij aan collega's binnen het transport, technische dienst, planning en terreinmedewerkers. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Jouw collega’s vinden hun baan hartstikke leuk omdat zij dezelfde waarde hechten aan hun functie als jij; vrijheid en dynamiek, klinkt gezellig toch? Verder pas jij bij Boels Biobox als;

 

 • Je een gezonde werkmentaliteit hebt en verantwoordelijk bent ingesteld
 • Je in het bezit bent van een rijbewijs B
 • Je ervaring hebt in een soortgelijke branche (transport / logistiek / productie / afvalverwerking / toiletverhuur), dit is een pré
 • Je flexibel bent qua werktijden en dagen
 • Je klant- en service gericht bent

 

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als chauffeur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 

 • Een dynamische, internationale omgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s
 • Een startsalaris van € 1.960,- bruto per maand, pensioenregeling en 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Flexibele werktijden, zodat jij werk en privé goed kan combineren
 • Wij maken het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen
 • Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven

 

Boelseye!

Is deze vacature van Chauffeur in Drachten een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV en motivatiebrief. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij, Niels Nielen. Dit kan via WhatsApp of telefonisch op 06-42109963. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via