Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 66–Geb. AG
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Heb jij kennis van het repareren van elektro machines? Verricht jij graag onderhoud aan grote en kleine machines en gereedschappen? Dan is deze monteur vacature bij Boels Used Equipment in Sittard waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als monteur op onze Used Equipment team in Sittard ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoud en reparaties aan ons afdeling. De machines van Boels zijn zeer divers, denk aan hoogwerkers, maar ook aan machines op het gebied van grondverzet en kleine gereedschappen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de machine naar behoren werkt en zo snel mogelijk klaar is voor de verkopen. Ons verhuurmateriaal gaat nooit verloren. Als het niet meer goed genoeg is om aan onze klanten te verhuren, repareren we het grondig en verkopen het door. Op die manier krijgt het een tweede leven.

Op basis van de dagelijkse planning kan het gebeuren dat jij op een dag verantwoordelijk bent voor de reparatie van een telescoophoogwerker. Het is aan u om ervoor te zorgen dat deze machine zo snel mogelijk klaar is om doorverkocht te worden. Tijdens de controle kom je erachter dat de machine niet helemaal lekker loopt en jij weet dan ook als geen ander waar je moet gaan zoeken. Nadat jij het probleem hebt gevonden en gerepareerd mag jij de machine gaan testen. Hopelijk heb jij geen hoogtevrees als de hoogwerker jou op 43 meter hoogte een fantastisch uitzicht biedt over Sittard en omgeving! Kortom; als monteur bij Boels Used Equipment is geen dag hetzelfde!

 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken in Sittard binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

 

Het oranje team en jij

‘Ervaring met het repareren van elektro machines’ ‘Flexibel met een oog voor detail’; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als monteur de beste te worden, heb je:

 • Elektromonteur MBO niveau 3 of 4
 • Technisch een brede bagage: je hebt gevoel voor mechanica én een basiskennis elektrotechniek en je bent in staat om snel elektrische storingen op te lossen met behulp van info uit bedieningspanelen, motorsturingen en elektrische schema’s
 • Kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan
 • Een hands- on mentaliteit, storingsdienst is geen probleem!

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als monteur in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2016,- en €2880 (altijd open en bespreekbaar voor de juiste kandidaaat),- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van monteur in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp/SMS op 0639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via