Terreinmedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 66–Geb. AG
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Ben jij iemand die het leuk vind om onze machines schoon en netjes te maken? Zit jij niet graag stil en ben je het liefst buiten bezig? Dan is deze terreinmedewerker vacature bij Boels Used Equipment in Sittard waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
By Boels Used Equipment gaat ons verhuurmateriaal nooit verloren. Als het niet meer goed genoeg is om aan onze klanten te verhuren, repareren we het grondig en verkopen het door. Op die manier krijgt het een tweede leven!

 

Als terreinmedewerker bij Boels Used Equipment in Sittard ben jij verantwoordelijk voor het schoonspuiten van de machines die wij bij Boels doorverkopen. De machines van Boels zijn zeer divers, denk aan hoogwerkers, maar ook aan machines op het gebied van grondverzet en kleine gereedschappen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de machine naar behoren werkt en zo snel mogelijk klaar is voor de verkopen.

 

Op het moment dat onze machines terug komen uit de filialen kijk jij ze na op beschadigingen en maak jij hiervan, indien nodig, een rapport op. Na de controle op schades tank jij de machine af en maak jij de machine schoon met behulp van een hogedrukreiniger. Na controle is de machine is klaar om doorgegeven te worden aan de monteurs of verkocht te worden aan een nieuwe klant.

 

In de functie van terreinmedewerker op onze afdeling in Sittard is geen dag hetzelfde. Je komt in aanraking met het mooie materieel van Boels; van hoogwerkers tot graafmachines en kleine gereedschappen. Het schoonmaken beslaat ongeveer 80% van jouw werkzaamheden, verder heb je ook regelmatig contact met klanten als de machine terugkomt of wordt ingezet. Omdat jij sociaal en communicatief bent is dit voor jou geen enkel probleem. Verder ben jij, samen met je collega’s, ook verantwoordelijk voor het onderhoud van het terrein om het ordelijk, schoon en overzichtelijk te houden. In deze rol krijg je veel vrijheid en naar mate van ervaring ook meer verantwoordelijkheden.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Sittard bestaat uit meerdere collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.


Het oranje team en jij
Overzicht houden en optimistisch; jij kan het en bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als terreinmedewerker de beste te worden, heb je;

 • Recente ervaring in een soortgelijke functie
 • Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Een VCA- en Heftruck certificaat, dit is een pré. Als je deze nog niet bezit, mag je deze certificaten behalen op onze kosten
 • Communicatieve en sociale vaardigheden en een flexibele instelling
 • Een ‘aanpakkers’ mentaliteit en geen angst om je handen vuil te maken


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als terreinmedewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €1700,- en €2071,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van terreinmedewerker in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp/SMS op 0639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via