Commercieel Administratief Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 64A–Geb. AX
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Boels pitstop
Als Commercieel Administratief Medewerker kom jij te werk op de afdeling Unitverhuur in Sittard. Bij Unitverhuur leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland binnen, onder andere, de bouw & installatie, industrie, events, onderwijs en zorg. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen. Boels is een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit. 

 

Geen dag is hetzelfde als Commercieel Administratief Medewerker in Sittard. Samen met één van de accountmanagers ben jij verantwoordelijk voor jouw rayon binnen de Benelux. In de ochtend ga jij na welke klantvragen er per email zijn binnengekomen en maak jij aan de hand van de gevraagde informatie offertes op. Indien er zaken onduidelijk zijn neem jij telefonisch contact op met de klant voor verheldering en met als doel een sluitende aanbieding te maken. Indien nodig laat jij een tekening maken door jouw collega en als de offerte compleet is verstuur jij deze naar de klant. Natuurlijk ben jij ook verantwoordelijk voor de opvolging en neem jij opnieuw contact op met de klant om eventuele vragen of onduidelijkheden weg te nemen. Wat gaaf als de offerte definitief is en jij ervoor kan zorgen dat het benodigde materiaal ook uitgeleverd wordt!
 

Binnen deze functie heb jij veel telefonisch contact met klanten, jouw collega accountmanagers en collega’s op onze filialen. Verder verwerk jij alles in ons interne administratieve systeem. Dit alles in samenwerking met collega’s die, net als jij, gespitst zijn op het rondmaken van de deal!


Het oranje team
Je komt in Sittard te werken binnen een team van ongeveer 8 collega’s. Het is een gevarieerd team dat bestaat uit Commercieel Administratief Medewerkers en accountmanagers. Jij komt in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Meer weten? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Stressbestendig en een regelaar in hart en nieren; jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Commercieel Administratief Medewerker de beste te worden, heb je:

 • MBO werk- en/of denkniveau;
 • 1 - 3 jaar relevante ervaring binnen een soortgelijke (commerciële) functie;
 • Een hands-on mentaliteit;
 • Een sociale instelling; je maakt makkelijk contact met klanten, kunt met hen ‘levelen’ én je laat geen kans voorbij gaan om contact te leggen;
 • Communicatieve vaardigheden en vind jij het geen probleem om snel te schakelen;
 • De wil om te scoren en om altijd de beste te willen zijn!


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Commercieel Administratief Medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.830,- en € 2.600,- bruto per maand op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur);
 • Een prestatieafhankelijke bonus;
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28;
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met 53% personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van Commercieel Administratief Medewerker in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-41105212. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via