Manager Area

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 64A–Geb. AX
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

De functie

In deze uitdagende en gevarieerde rol  als operationeel maneger ben je verantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen van 4 filialen in de Benelux inclusief het bedrijfsbureau. Je zorgt ervoor dat in jouw area alles op wieltjes loopt en streeft naar 100% klantentevredenheid. Naast de day-to-day business waarin je samen met je team zorgt dat processen in goede banen worden geleid ben je ook bezig met het optimaliseren van de huidige processen en procedures. Je hebt oog voor detail, analyseert de operatie, stuurt bij waar nodig en vertaalt je verbetervoorstellen uit tot concrete oplossingen en zorgt voor een succesvolle implementatie

 

Als operationeel manager geef jij leiding aan onze filialen in de Benelux. Je management team bestaat uit de  filiaalleiders van Houten, Sittard en Rumst (B). Je totale team bestaat uit  +- 30 medewerkers. Je bent een toegankelijke, betrouwbare en doortastende peoplemanager. In onze dynamische en hectische omgeving zorg jij voor rust en focus. Jij weet je collega's mee te nemen in jouw enthousiasme om uiteindelijk samen met het hele team de beste resultaten te behalen.

Naast samenwerken staat Veilig werken bij ons hoog in het vaandel. Dit vormt tevens een belangrijk onderdeel van je functie. Alles wat we doen, doen we op een veilige en verantwoorde manier.

 

In deze functie rapporteer je direct aan de Manager Site Accommodation wordt je onderdeel van het management team van de afdeling.

 

Over de afdeling

Boels Site Accommodation is een sterk groeiende afdeling binnen Boels Rental die zich bezighoudt met het verhuren van modulaire huisvesting in onder andere de segmenten bouw & installatie, industrie en logistiek. Je wordt verantwoordelijk voor het kloppende hart van de afdeling. Op de filialen worden de units gereed gemaakt voor verhuur,uitgeleverd aan de klant en op tijd gemonteerd, op locatie opgebouwd en aangesloten.

 

Kom bij de Boels-familie

Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als Areamanager de beste te worden neem je mee:

 • een afgeronde HBO opleiding in de richting van Logistiek Management, Supply Chain Management,  Bedrijfskunde of gelijkwaardig
 • Ruime ervaring in leidinggeven en aansturen van productie en logistieke processen binnen een  (internationale) technische omgeving.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je schakelt moeiteloos op alle niveaus binnen de organisatie.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal . Duits is een pre.
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Areamanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie;
 • Een variabele bonus bij het behalen van vooraf opgestelde doelstellingen;
 • Een auto van de zaak, laptop en telefoon;
 • 25 – 28 verlofdagen per jaar;
 • Wij maken het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen;
 • Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven.

 

Boelseye!
Is deze vacature een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met Judith Schörgers op 06 509588550of via mail: Judith.Schorgers@boels.nl.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via