Stagiair BBL Techniek

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Geleen; Industrial

Dit is de rol

Boels pitstop
Zet jij de locatie in Geleen op scherp? Boels is op zoek naar stagiair (BBL) niveau 3 of 4. Tijdens jouw stage wordt je begeleid door onze gecertificeerde praktijkbegeleiders die je graag de kneepjes van het vak leren. Als stagiair binnen ons team ga je mee werken als monteur aan een groot scala machines van groot tot klein. Samen met jouw praktijkbegeleider controleer je de machines en verricht je onderhoud. Alle machines die terug komen van klanten worden nagekeken op mankementen en deze ga jij repareren. Je zorgt ervoor dat de machines weer schoon en gebruiksklaar worden gemaakt voor de verhuur aan de volgende klant. Tijdens jouw stage in Geleen zal geen dag het zelfde zijn. Naast onderhoud en reparatie van machines ga je mee om ter plekke bij de klant storingen op te lossen.

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Op ons Boels filiaal in Geleen, loop jij stage in een divers team met enthousiaste collega’s. Je komt te werken in ons nieuwe filiaal in Geleen wat volop in beweging is. Bovendien loop je stage in een team met leuke collega’s. Je komt terecht in een lerende en ontwikkelende omgeving. Het team bestaat uit 12 collega’s met verschillende functies. Het Filiaal beschikt over een grote werkplaats waar verschillende collega's aan het werk zijn.

 

Het oranje team en jij
Zelfstandig en gemotiveerd; jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als stagiair de beste te worden bij Boels heb je:

 • Je volgt een niveau 3 opleiding mobiele werktuigen (of een soortgelijke opleiding)
 • Je hebt een passie voor techniek
 • Je bent leergierig, gedreven en wil graag jezelf ontwikkelen

 

Je krijgt een heleBoels​​​
Als je bij ons komt versterken als stagiair, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Je krijgt tijdens je opleiding een arbeidsovereenkomst met passend salaris
 • Reiskosten vergoeding richting Geleen
 • Je leert het werkveld kennen, werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en doet ervaring op.
 • Je krijgt de mogelijkheid een vak te leren met hulp van ervaren professionals uit de praktijk
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting en Boels Benefit at work personeelskortingen

 

 

Boelseye!
Is deze vacature van stagiair in Geleen een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik, Nina Borghoms, geef graag antwoord via Whatsapp op 06-11388071 of via  nina.borghoms@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via