Junior Product Owner

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Breukelen; IQ-Pass
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Boels pitstop
IQ Pass (onderdeel van Boels waar je komt te werken in Breukelen) houdt zich bezig met toegangsprocesbeheer. Wij ontzorgen de klant door middel van het bieden van tijdelijke, robuuste en representatieve toegangscontrole oplossingen in hard en software ten behoeve van personen en voertuigen op locaties waar veiligheid en controle vereisten zijn.In deze vacature houden we ons bezig met het Software gedeelte van deze technieken.  

 

Als Junior Product Owner adviseer je prospects en begeleid je opdrachten in de relevante, bestaande of nieuwe, B2B segmenten. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen, als Junior Product Owner, in een dynamische markt met een breed scala aan oplossingen. Je denkt mee in het development-proces en gaat regelmatig in gesprek met de opdrachtgevers om de gewenste oplossing te implementeren. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de gebruikers acceptatie tests en begeleid je waar nodig de eindgebruikers. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en dient als gatekeeper om bugs binnen het systeem af te vangen naar een probleemloze en succesvolle release.

 

Je hebt een leidende rol tbv de kwaliteit van de software en je houdt je bezig met zowel zowel app- als webtesten. Jouw uitdaging is het challengen van de (senior) productowner en productmanager gelet op het requirements proces. Dit doe je door het stellen van kritische vragen met betrekking tot risico’s en mogelijke problemen met de ontwikkelde oplossing en bij het uitrollen naar productie. Je zoekt continue naar manieren om het testproces te verbeteren en stemt dit af met je team. Je onderschept mogelijke bedreigingen en zwakheden in de software en deelt je bevindingen op basis van feiten. Je stelt een testplan op om uiteindelijk de gebruikers acceptatie testen zoveel mogelijk te automatiseren. Als onderdeel van het softwareteam help je het totaal naar een hoger niveau te brengen en voegt waarde toe aan het bedrijf. Jij bent het aanspreekpunt voor test gerelateerd advies binnen het bedrijf.  Als Junior Product Owner ken je de software door en door waardoor je ook zal fungeren als 2e lijn support. Ook het aandragen van verbetervoorstellen voor wat betreft de usability van de software met oog op de eindgebruiker, behoort tot jouw mogelijkheden. Dit alles vanuit Breukelen. Oftewel je bent Product Owner maar in de breedste zin van het woord.

 

Jouw toekomst collega Hootan zegt het volgende over de functie: Je bent continue bezig met het beter maken van de Software van IQ Soft. Dit doe je door een stuk productverbetering oa. door te  sparren met klanten (intern en extern) en je ideeën aan te dragen bij jouw leidinggevende. Het is fijn dat je veel vrijheid hebt in deze rol maar dat zorgt er ook voor dat je goed je eigen prioriteiten moet kunenn stellen en stressbestendig moet zijn. Help jij ons om het product elke dag zo goed mogelijk te maken voor onze klanten?


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Breukelen waar jij bij kan horen bestaat uit 3 enthousiaste collega’s in verschillende rollen. Als Junior Product Owner ben je onderdeel van het Softwareteam, rapporteer je aan de Software Product Manager IQ-Soft. Daarnaast ga je samenwerken met de collega’s van Cramo en KBS (partijen die Boels heeft overgenomen) mbt een stuk integratie van werkzaamheden.  Je directe team is klein, maar daardoor goed op elkaar ingespeeld.

 

Het oranje team en jij

Communicatief sterk, proactief en flexibel: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Junior Product Owner de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in testen, kwaliteitszorg (QA) en/of software engineering in een agile omgeving;
 • Goede kennis en ervaring met het testen van Webapps.
 • Ervaring met Jira;
 • Goede kennis van de Engelse en Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Junior Product Owner, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.440,- en € 3.486,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Breukelen
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Junior Product Owner in Breukelen een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via