Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Heerenveen
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van filiaalmanager bij Boels in Heerenveen en Sneek! Zit ondernemen in jouw bloed? En is afwisseling voor jou belangrijk? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Om maar meteen met de deur in huis te vallen: in deze functie stuur je niet 1 maar 2 van onze filialen aan, namelijk onze filialen in Heerenveen en Sneek. Dit kun je verwachten als filiaalmanager van beide filialen. Als filiaalmanager is geen dag hetzelfde, samen met jouw collega’s ga jij zorgen voor succes in deze omgeving! Het is van belang dat je weet wat er speelt in de omgeving. Doordat je hiervan op de hoogte bent, weet jij kansen in het leveringsgebied in kaart te brengen en kun jij proactief onze klanten benaderen om deze te ont-zorgen. Je hebt van nature interesse in mensen waardoor het voor jou makkelijker is om acquisitie te plegen en medewerkers te coachen. Natuurlijk ben je hier niet de hele dag mee bezig, maar het is wel een belangrijk onderdeel van deze functie.


Als filiaalmanager Heerenveen - Sneek ben je samen met je assistent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van je collega’s en zorg je ervoor dat onze vloot (verhuurmateriaal) klaar staat voor de verhuur. Dit betreft ons gangbare assortiment aangevuld met specialistische machines en apparaten op het gebied van grondverzet, fencing en climate control. Het zou fijn zijn als je affiniteit hebt met de verhuur, verbouw- of industriesector en is het voor jou geen probleem om met je ‘schoenen in de klei’ te staan. Kortom, in deze rol ben je ondernemer, coördinator en verbinder tegelijk. We zijn op zoek naar een manager die samen met het team resultaten wil gaan behalen, een echte teamplayer! Natuurlijk ben jij ook bezig met commerciële-, kwaliteits- en budgetdoelstellingen.

Het oranje team
Jouw toekomstige filialen bestaan uit 13 fulltime medewerkers, 8 in Heerenveen en 5 in Sneek. Aan jou, als teamplayer met een winnaarsmentaliteit, de taak om verder te bouwen. En verder bouwen is voor ons belangrijk. Het is namelijk onze ambitie om van het filiaal in Heerenveen een XL Filiaal te maken. Je collega’s weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen deze vestigingen. Dit klinkt toch als een gave uitdaging? Meer weten? Check hier 
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau en 1 tot 3 jaar relevante ervaring
 • Voldoende commerciële eigenschappen en is acquisitie geen enkel probleem
 • Ervaring met het maken van strategische/meetbare plannen
 • Organisatievermogen en ben je flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je een echte ‘people’ manager, communicatief sterk en toon je initiatief
 • Alle kwaliteiten om medewerkers beter te maken en durf je beslissingen te nemen t.a.v. het personeelsbeleid
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past
 • Een prestatieafhankelijke bonus
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Heerenveen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Benefit at work personeelskortingen

 

Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Heerenveen een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via telefoon/WhatsApp op 0642109963 of via mail: niels.nielen@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via