Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Assen
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Zit ondernemen in jouw bloed? Of is leiding geven aan een team jou op het lijf geschreven? Dan is deze vacature in Assen waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Dit kun je verwachten als filiaalmanager in Assen: je ziet het als je eigen onderneming en daarbij is het voor jou geen probleem om zelf met de voeten in de klei te staan! Het is vandaag woensdag en jij bent bezig met de bestellingen. De chauffeur is bezig met zijn ritten en de baliemedewerker is achter in het magazijn alles aan het opruimen. Op dit moment komt er een klant binnengelopen en jij laat zonder problemen je werk liggen en gaat de klant helpen. Je hebt het van nature in je zitten om klantvriendelijk te zijn en zodra de klant geholpen is, pak jij je werkzaamheden weer op.

Het is van belang dat je als filiaalmanager flexibiel bent ingesteld en er samen met je collega’s voor zorgt dat de vestiging in Assen blijft draaien. In deze rol ben je ondernemer, coördinator en verbinder tegelijk. We zijn op zoek naar iemand die samen met het team resultaten wilt gaan behalen, een echte teamplayer. Natuurlijk ben jij ook bezig met commerciële-, kwaliteits- en budgetdoelstellingen. Het is een rol waarbij je de vrijheid krijgt om het filiaal te runnen op jouw manier en daarbij beschik jij over de kwaliteiten om dit over te brengen naar jouw collega’s, maar is het tegelijkertijd ook geen probleem om een bouwplaats op te lopen om te kijken of wij nog iets voor de aannemer kunnen betekenen. Je ziet het als je eigen onderneming en zorgt dat alles wordt geregeld.

Het oranje team

Op de locatie waar je aan de slag gaat in Assen werken op dit moment 8 collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij op het filiaal een monteur, chauffeur en verkopers (Commercieel Technische Medewerkers) rond lopen. Over het algemeen geldt de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig. Meer weten? Check hier  ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • Een HBO werk- en/of denkniveau (bij voorkeur aantoonbaar middels een opleiding richting commercie/techniek
 • Minimaal 1 jaar relevante, leidinggevende werkervaring binnen een commerciële omgeving
 • Een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van je sterke communicatieve vaardigheden. Jij bent diegene die er voor zorgt dat klanten en collega’s tevreden zijn
 • De vaardigheden om de juiste prioriteiten te stellen waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken.
 • Een flexibele en stressbestendige instelling en een goed organisatievermogen
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Assen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen
   

Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Assen een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik, Niels Nielen, geef graag antwoord via telefoon of WhatsApp op 06-42109963 of via mail:  niels.nielen@boels.nl.  Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via