Timmerman m/v

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Houten; Site Accommodation
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
As timmerman kom jij te werk op de afdeling Unitverhuur in Houten. Bij Unitverhuur leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland binnen, onder andere, de bouw & installatie, industrie, events, onderwijs en zorg. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen. Boels is een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit. 

 

Als timmerman maak jij deel uit van het productieteam te Houten die dagelijks de units op maat maken op basis van de wens van de klant. Op basis van de door collega’s aangeleverde tekeningen hou jij je bezig met het ombouwen én onderhouden van de units zodat zij voldoen aan de wens van de klant. Dit betekent dat jij dagelijks bezig bent met her verplaatsen van wanden, het omhangen én onderhouden van deuren en kozijnen en het vervangen en leggen van vloeren. Om jouw werk goed te kunnen uitvoeren maak jij gebruik van de aanwezige apparaten waaronder de zaagtafel.

Voor deze functie is het belangrijk dat jij nauwkeurig en secuur werkt en niet rust voordat alles klopt volgens de tekening. Kortom; een veelzijdige, technische rol op onze prachtige locatie te Houden waar jij onderdeel uit zal maken van een groeiend team!


Het oranje team
Je komt in Houten te werken binnen een team van ongeveer 10 collega’s. Het is een gevarieerd team dat bestaat uit een filiaalmanager, een assistent filiaalmanager, een administratief medewerker, schoonmakers en montagemedewerkers. Ze hebben dezelfde doorzetters-mentaliteit als jij; de unit verhuur klaar maken! Jij komt in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Meer weten? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Hands-on menatlaiteit en sterk: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team te Houten! Om daarnaast als timmerman de beste te worden, heb je:

 • Technisch inzicht door middel van een opleiding of relevante werkervaring;
 • 1 - 3 jaar relevante ervaring als bijvoorbeeld stand-bouwer, timmerman, klusjesman of vergelijkbaar;
 • Communicatieve vaardigheden en werk jij graag samen in een team;
 • Geen problemen met fysiek zwaar werk.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als timmerman, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past;
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar;
 • Woon-werk regeling richting Houten;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Boelseye!
Is deze vacature van timmerman in Houten een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-41105212. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via