Timmerman m/v

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Houten; Site Accommodation
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Als timmerman kom jij te werk op de afdeling Unitverhuur in Houten, waar we gespecialiseerd zijn in het leveren van maatwerk oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland. Wij werken met opdrachtgevers uit onder andere de bouw & Installatie, Industrie, events, onderwijs en de zorg. Middels onze modulaire units is geen enkel huisvestingsvraagstuk te moeilijk en kunnen wij elke opdrachtgever voorzien van een passende tijdelijke oplossing. Belangrijke speerpunten voor Boels Unitverhuur zijn snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk. Hierdoor voorzien wij onze klanten binnen ‘no time’ van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten en sanitaire ruimten inclusief het benodigde inventaris.

 

Als timmerman ga jij deel uitmaken van het productieteam welke dagelijks diverse units op maat maakt op basis van de wensen van de klant. Op basis van de door collega’s aangeleverde tekeningen hou jij je bezig met het ombouwen én onderhouden van de units zodat zij voldoen aan de wens van de klant. Dit betekent dat jij dagelijks bezig bent met her verplaatsen van wanden, het omhangen én onderhouden van deuren en kozijnen en het vervangen en leggen van vloeren. Om ervoor te zorgen dat jij jouw werk goed kan uitvoeren maak jij gebruik van alle hoogwaardige apparaten/hulpmiddelen waaronder de zaagtafel.

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Houten waar jij bij kan horen bestaat uit meerdere enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. 


Het oranje team en jij
Hands-on mentaliteit en sterk: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team te Houten! Om daarnaast als timmerman de beste te worden, heb je:

 • Technisch inzicht door middel van een opleiding of relevante werkervaring;
 • 1 - 3 jaar relevante ervaring als bijvoorbeeld stand-bouwer, timmerman, klusjesman of vergelijkbaar;
 • Communicatieve vaardigheden en werk jij graag samen in een team;
 • Geen problemen met fysiek zwaar werk.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als timmerman, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.850,- en € 2.750,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Reiskostenvergoeding richting Houten
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van montagemedewerker in Houten een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0611388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via